Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: it s never alright

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - it s never alright ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s never alright? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s never alright .

Origineel

It's never alright. Ites and it goes. Oh it's always around, Even when it don't show. They say it gets better. Well I guess that it might. But even when it's better, It's never alright. It's never okay. Lonely moves here and there. Sometimes it stays in one place and just stares. They say that the darkness is just before light. Each day may get brighter, but it's never alright. I try real hard to remember as good as it gets. But the harder and harder I try, all I can do is forget. They say it gets better Well I guess it might. But even when it's better, It's never alright. It's never been mine, to win or to lose. No it's always been yours, to pick or to choose. They say love is better when set free now have time But even when it's better, it's never alright. Even if it gets better, it won't be alright.

 

Vertaling

Het is nooit in orde. Ites en het gaat. Oh het is er altijd, Zelfs als het niet wordt weergegeven. Ze zeggen dat het beter wordt. Nou, ik denk dat het zou kunnen. Maar zelfs als het beter is, Het is nooit in orde. Het is nooit oké. Eenzame bewegingen hier en daar. Soms blijft het op één plek en staart het gewoon. Ze zeggen dat de duisternis vlak voor het licht is. Elke dag wordt misschien helderder, maar het komt nooit goed. Ik probeer echt zo goed mogelijk te onthouden. Maar hoe harder en harder ik probeer, alles wat ik kan doen is vergeten. Ze zeggen dat het beter wordt Nou, ik denk het wel. Maar zelfs als het beter is, Het is nooit in orde. Het is nooit van mij geweest, om te winnen of te verliezen. Nee, het is altijd van jou geweest, om te kiezen of om te kiezen. Ze zeggen dat liefde beter is wanneer ze vrijgelaten worden, hebben nu tijd Maar zelfs als het beter is, is het nooit in orde. Zelfs als het beter wordt, komt het niet goed.