Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: king of fools

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - king of fools ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van king of fools? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals king of fools .

Origineel

As you look into my eyes and tell those empty lies I'll pretend they're true 'Cause that's what I do As you sit and hold my hand And smile at other men I'll pretend I'm blind 'Cause I'm just that kind I'm the king of fools And I'll always reign Over loneliness and pain The king of fools wears his crown Wherever misery can be found I'm the king of fools And I'll always reign Over loneliness and pain The king of fools wears his crown Wherever misery can be found

 

Vertaling

Als je in mijn ogen kijkt en vertel die lege leugens Ik doe alsof ze waar zijn 'Want dat is wat ik doe Terwijl je zit en mijn hand vasthoudt En lach naar andere mannen Ik doe net of ik blind ben 'Want ik ben gewoon dat soort Ik ben de koning der dwazen En ik zal altijd regeren Over eenzaamheid en pijn De koning der dwazen draagt ??zijn kroon Overal waar ellende te vinden is Ik ben de koning der dwazen En ik zal altijd regeren Over eenzaamheid en pijn De koning der dwazen draagt ??zijn kroon Overal waar ellende te vinden is