Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: little ways

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - little ways ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little ways? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little ways .

Origineel

You've got your little ways to hurt me You know just how to tear me up And leave me in small pieces on the ground You've got your little ways to hurt me They're not too big but they're real tough Just one cold look from you can knock me down To look at you and me, no one would ever know The pain that I've endured 'cause I won't let it show My friends would laugh out loud if they only knew The truth about how I am just your lovesick fool 'Cause you've got your little ways to hurt me You know just how to tear me up And leave me in small pieces on the ground And you've got your little ways to hurt me They're not too big but they're real tough Just one cold look from you can knock me down The sadness in my eyes should somehow be a clue But no one here would ever suspect sweet little you There've been rumors of the truth but I've kept it quiet 'Cause I'm too ashamed to let them know you make me cry And you've got your little ways to hurt me You know just how to tear me up And leave me in small pieces on the ground You've got your little ways to hurt me They're not too big but they're real tough Just one cold look from you can knock me down Yeah, your little ways can knock me to the ground

 

Vertaling

Je hebt je kleine manieren om me pijn te doen Je weet hoe je me moet verscheuren En laat me in kleine stukjes op de grond Je hebt je kleine manieren om me pijn te doen Ze zijn niet al te groot, maar ze zijn erg taai Slechts één koude blik van jou kan me neerhalen Niemand zou het ooit weten om naar jou en mij te kijken De pijn die ik heb doorstaan, want ik laat het niet zien Mijn vrienden zouden hardop lachen als ze het maar wisten De waarheid over hoe ik gewoon je idiote gek ben Omdat je je kleine manieren hebt om me pijn te doen Je weet hoe je me moet verscheuren En laat me in kleine stukjes op de grond En je hebt je kleine manieren om me pijn te doen Ze zijn niet al te groot, maar ze zijn erg sterk Slechts één koude blik van jou kan me neerhalen Het verdriet in mijn ogen zou op de een of andere manier een aanwijzing moeten zijn Maar niemand hier zou ooit een lieve kleine jij vermoeden Er zijn geruchten over de waarheid, maar ik heb het stil gehouden Omdat ik me te schaam om ze te laten weten dat je me aan het huilen maakt En je hebt je kleine manieren om me pijn te doen Je weet hoe je me moet verscheuren En laat me in kleine stukjes op de grond Je hebt je kleine manieren om me pijn te doen Ze zijn niet al te groot, maar ze zijn erg taai Slechts één koude blik van jou kan me neerhalen Ja, je kleine manieren kunnen me op de grond slaan