Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: population me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - population me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van population me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals population me .

Origineel

This place will tell you lies With each passing shadow that goes by But there's only one or two, at most just three More likely none that I still believe They'll say you're not alone But don't listen to them Tell that very long I did then find out through misery That the true population's me I used to look for days around But no trace of her love could be found I'd holler, cry out, beg and scream Throw myself down, then start to plead Searched for her heart 'til mine would bleed Offered it up but there wasn't any need Too late to care, she's no longer here The population's me I used to look for days around But no trace of her love could be found I'd holler, cry out, beg and scream Throw myself down, then start to plead Searched for her heart 'til mine would bleed Offered it up but there wasn't any need Too late to care, she's no longer here The population's me This place will tell you lies With each passing shadow that goes by But there's only one or two, at most just three More likely none that I still believe

 

Vertaling

Deze plek zal je leugens vertellen Met elke voorbijgaande schaduw die voorbijgaat Maar er zijn er maar een of twee, hooguit slechts drie Waarschijnlijk niet dat ik nog steeds geloof Ze zullen zeggen dat je niet alleen bent Maar luister niet naar ze Vertel dat heel lang ik het toen door ellende heb ontdekt Dat ik de echte bevolking ben Ik keek dagenlang rond Maar er was geen spoor van haar liefde te vinden Ik schreeuwde, schreeuwde, smeekte en schreeuwde Gooi mezelf naar beneden en begin te pleiten Ik zocht naar haar hart tot de mijne zou bloeden Bood het aan, maar dat was niet nodig Te laat om zich zorgen te maken, ze is er niet meer De bevolking ben ik Ik keek dagenlang rond Maar er was geen spoor van haar liefde te vinden Ik schreeuwde, schreeuwde, smeekte en schreeuwde Gooi mezelf naar beneden en begin te pleiten Ik zocht naar haar hart tot de mijne zou bloeden Bood het aan, maar dat was niet nodig Te laat om zich zorgen te maken, ze is er niet meer De bevolking ben ik Deze plek zal je leugens vertellen Met elke voorbijgaande schaduw die voorbijgaat Maar er zijn er maar een of twee, hooguit slechts drie Waarschijnlijk niet dat ik nog steeds geloof