Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: streets of bakersfield

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - streets of bakersfield ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van streets of bakersfield? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals streets of bakersfield .

Origineel

I came here looking for something I couldn't find anywhere else Hey, I'm not trying to be nobody I just want a chance to be myself I've spent a thousand miles of thumbin' Yes I've worn blisters on my heels Trying to find me something better Here on the streets of Bakersfield Hey you don't know me, but you don't like me You say you care less how I feel But how many of you that sit and judge me Have ever walked the streets of Bakersfield? Spent sometime in San Francisco I spent a night there in the can They threw this drunk man in my jail cell I took fifteen dollars from that man Left him my watch and my old house key Don't want folks thinkin' that I'd steal Then I thanked him as I was leaving And I headed out for Bakersfield Hey you don't know me, but you don't like me You say you care less how I feel But how many of you that sit and judge me Ever walked the streets of Bakersfield? Hey you don't know me, but you don't like me You say you care less how I feel But how many of you that sit and judge me Ever walked the streets of Bakersfield? How many of you that sit and judge me Ever walked the streets of Bakersfield?

 

Vertaling

Ik kwam hier op zoek naar iets Ik kon nergens anders vinden Hé, ik probeer niemand te zijn Ik wil gewoon een kans zijn om mezelf te zijn Ik heb duizend mijl thumbin doorgebracht Ja, ik heb blaren op mijn hielen gedragen Ik probeer iets beters voor me te vinden Hier in de straten van Bakersfield Hey je kent me niet, maar je mag me niet Je zegt dat het je niets kan schelen hoe ik me voel Maar hoeveel van jullie zitten en beoordelen me Heb je ooit door de straten van Bakersfield gelopen? Ik heb ergens in San Francisco doorgebracht Ik heb daar een nacht in het blik doorgebracht Ze gooiden deze dronken man in mijn gevangeniscel Ik heb vijftien dollar van die man afgepakt Ik heb mijn horloge en mijn oude huissleutel achtergelaten Ik wil niet dat mensen denken dat ik zou stelen Toen bedankte ik hem toen ik wegging En ik ging naar Bakersfield Hey je kent me niet, maar je mag me niet Je zegt dat het je niets kan schelen hoe ik me voel Maar hoeveel van jullie zitten en beoordelen me Ooit door de straten van Bakersfield gelopen? Hey je kent me niet, maar je mag me niet Je zegt dat het je niets kan schelen hoe ik me voel Maar hoeveel van jullie zitten en beoordelen me Ooit door de straten van Bakersfield gelopen? Hoeveel van jullie zitten er en beoordelen me Ooit door de straten van Bakersfield gelopen?