Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: take me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - take me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me .

Origineel

Take me to your darkest room Close every window and bolt every door The very moment that I heard your voice I'd be in darkness no more Take me to your most barren desert A thousand miles from the nearest sea The very moment that I saw your smile It'd be like heaven to me There's not any mountain too rugged to climb No desert too barren to cross Darling, if you would just show a sign Of love, I could bear the load Take me to Siberia In the coldest weather of the wintertime And it would be just like spring in California To know your love would be mine There's not any mountain too rugged to climb No desert too barren to cross Darling, if you would just show a sign Of love, I could bear the load Take me to Siberia In the coldest weather of the wintertime And it would be just like spring in California To know your love would be mine It would be just like spring in California To know your love would be mine

 

Vertaling

Breng me naar je donkerste kamer Sluit elk raam en sluit elke deur Op het moment dat ik je stem hoorde Ik zou niet meer in het donker zijn Breng me naar je meest kale woestijn Duizend mijl van de dichtstbijzijnde zee Op het moment dat ik je glimlach zag Het zou voor mij een hemel zijn Er is geen berg te ruig om te beklimmen Geen woestijn te kaal om over te steken Schat, als je maar een teken wilt laten zien Uit liefde kon ik de last verdragen Breng me naar Siberië Bij het koudste weer van de winter En het zou net als de lente in Californië zijn Om te weten dat je liefde van mij zou zijn Er is geen berg te ruig om te beklimmen Geen woestijn te kaal om over te steken Schat, als je maar een teken wilt laten zien Uit liefde kon ik de last verdragen Breng me naar Siberië Bij het koudste weer van de winter En het zou net als de lente in Californië zijn Om te weten dat je liefde van mij zou zijn Het zou net als de lente in Californië zijn Om te weten dat je liefde van mij zou zijn