Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: the distance between you me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - the distance between you me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the distance between you me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the distance between you me .

Origineel

Take a rock tie a rope Throw it down in the sea Let it fall to the bottom Nobody knows how deep Stare real hard through the water And you might just perceive The distance between you and me The distance between you and me Take a map of the world And measure with your hand All of the miles Across all of the land Write it down add it up And you might understand About the distance between you and me The distance between you and me I lie awake and hear you breathing Only inches from me in this bed Not much space but it's all that we needed To live alone now that our love is dead I lie awake and hear you breathing Only inches from me in this bed Not much space but it's all that we needed To live alone now that our love is dead

 

Vertaling

Neem een ??steen, bind een touw vast Gooi het in de zee Laat het naar beneden vallen Niemand weet hoe diep Staar heel hard door het water En misschien neemt u het gewoon waar De afstand tussen jou en mij De afstand tussen jou en mij Neem een ??wereldkaart En meet met je hand Alle mijlen Over het hele land Schrijf het op, tel het op En je begrijpt het misschien Over de afstand tussen jou en mij De afstand tussen jou en mij Ik lig wakker en hoor je ademen Slechts enkele centimeters van mij in dit bed Niet veel ruimte, maar meer hadden we niet nodig Alleen te leven nu onze liefde dood is Ik lig wakker en hoor je ademen Slechts enkele centimeters van mij in dit bed Niet veel ruimte, maar meer hadden we niet nodig Alleen te leven nu onze liefde dood is