Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: the last heart in line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - the last heart in line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the last heart in line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the last heart in line .

Origineel

Take her away But don't let me see Who the last heart in line Turns out to be I'll never know There won't be any sign How close it came For the last heart in line And though for awhile I'll still be Waiting around for my chance Patiently The fact that she's gone Is bound to finally dawn On me, eventually Though for awhile I'll still be Just waiting around for my chance Patiently The fact that she's gone Is bound to finally dawn On me, eventually I guess for her It'll all work out fine But who's going tell The last heart in line

 

Vertaling

Haal haar weg Maar laat me niet zien Wie het laatste hart in de rij Blijkt te zijn ik zal het nooit weten Er zal geen teken zijn Hoe dichtbij kwam het Voor het laatste hart in de rij En hoewel voor een tijdje Ik zal er nog steeds zijn Wachtend op mijn kans Geduldig Het feit dat ze weg is Zal zeker morgen aanboren Op mij uiteindelijk Al een tijdje Ik zal er nog steeds zijn Gewoon wachten op mijn kans Geduldig Het feit dat ze weg is Zal zeker morgen aanboren Op mij uiteindelijk Ik denk voor haar Het komt allemaal goed Maar wie gaat het vertellen Het laatste hart in de rij