Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: the last time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - the last time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the last time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the last time .

Origineel

Well, I told you once and I told you twice But you never listened to my advice You don't try very hard to please me With what you know it shoulde easy Well this could be the last time This could be the last time Maybe the last time I don't know oh no oh no I'm sorry girl but I can't stay Feelin' like I do today It's too much pain and too much sorrow Guess I'll feel the same tomorrow Well this could be the last time This could be the last time Maybe the last time I don't know oh no oh no Well, I told you once and I told you twice That someone will have to pay the price But here's a chance to change your mind 'Cause I'll be gone a long, long time Well this could be the last time This could be the last time Maybe the last time I don't know oh no oh no

 

Vertaling

Nou, ik heb het je een keer verteld en ik heb het je twee keer gezegd Maar je luisterde nooit naar mijn advies Je doet niet erg je best om me een plezier te doen Met wat je weet, zou het gemakkelijk moeten zijn Nou, dit kan de laatste keer zijn Dit kan de laatste keer zijn Misschien de laatste keer Ik weet het niet oh nee oh nee Het spijt me meisje, maar ik kan niet blijven Voel je zoals ik vandaag doe Het is te veel pijn en te veel verdriet Ik denk dat ik morgen hetzelfde zal voelen Nou, dit kan de laatste keer zijn Dit kan de laatste keer zijn Misschien de laatste keer Ik weet het niet oh nee oh nee Nou, ik heb het je een keer verteld en ik heb het je twee keer gezegd Dat iemand de prijs zal moeten betalen Maar hier is een kans om van gedachten te veranderen Omdat ik heel lang weg zal zijn Nou, dit kan de laatste keer zijn Dit kan de laatste keer zijn Misschien de laatste keer Ik weet het niet oh nee oh nee