Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: thousand miles from nowhere 1000 miles from nowhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - thousand miles from nowhere 1000 miles from nowhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thousand miles from nowhere 1000 miles from nowhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thousand miles from nowhere 1000 miles from nowhere .

Origineel

I'm a thousand miles from nowhere Time don't matter to me 'Cause I'm a thousand miles from nowhere And there's no place I want to be I got heartaches in my pocket I got echoes in my head And all that I keep hearing Are the cruel cruel things that you said I'm a thousand miles from nowhere Time don't matter to me 'Cause I'm a thousand miles from nowhere And there's no place I want to be Oh, I Oh, I Oh, I Oh, I Oh, I Oh, I I got bruises on my memory I got tear stains on my hands And in the mirror there's a vision Of what used to be a man I'm a thousand miles from nowhere Time don't matter to me 'Cause I'm a thousand miles from nowhere And there's no place I want to be I'm a thousand miles from nowhere Time don't matter to me 'Cause I'm a thousand miles from nowhere And there's no place I want to be Oh I'm I'm a thousand miles from nowhere I'm a thousand miles from nowhere I'm a thousand, I'm a thousand, I'm a thousand

 

Vertaling

Ik ben duizend mijl van nergens Tijd maakt mij niet uit Omdat ik duizend mijl van nergens ben En ik wil nergens zijn Ik heb hartzeer in mijn zak Ik kreeg echo's in mijn hoofd En alles wat ik hoor Zijn de wrede, wrede dingen die je zei Ik ben duizend mijl van nergens Tijd maakt mij niet uit Omdat ik duizend mijl van nergens ben En ik wil nergens zijn Oh, ik Oh, ik Oh, ik Oh, ik Oh, ik Oh, ik Ik heb blauwe plekken in mijn geheugen Ik heb traanvlekken op mijn handen En in de spiegel is er een visioen Van wat vroeger een man was Ik ben duizend mijl van nergens Tijd maakt mij niet uit Omdat ik duizend mijl van nergens ben En ik wil nergens zijn Ik ben duizend mijl van nergens Tijd maakt mij niet uit Omdat ik duizend mijl van nergens ben En ik wil nergens zijn Oh ik ben Ik ben duizend mijl van nergens Ik ben duizend mijl van nergens Ik ben duizend, ik ben duizend, ik ben duizend