Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dwight yoakam Songtekst: turn it on turn it up turn me loose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dwight yoakam - turn it on turn it up turn me loose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn it on turn it up turn me loose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dwight yoakam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dwight yoakam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn it on turn it up turn me loose .

Origineel

Well I'm back again for another night Of trying to break free from the sadness That I can't lay to rest This old honky tonk sure does feel like home And the music with the laughter seem to soothe my loneliness Turn it on, turn it up, turn me loose From her memories driving me lonely, crazy and blue It helps me to forget her so the louder the better Hey mister turn it on, turn it up, turn me loose Now if a tear should fall if I should whisper her name To some stranger I'm holdin' while we're dancin' to an old Buck Owen's song I know she won't mind she won't even know She'll be dancing with a memory crying teardrops of her own Turn it on, turn it up, turn me loose From her memories driving me lonely, crazy and blue It helps me to forget her so the louder the better Hey mister turn it on, turn it up, turn me loose

 

Vertaling

Nou, ik ben weer terug voor nog een nacht Om te proberen los te komen van het verdriet Dat ik niet kan rusten Deze oude honky tonk voelt zeker als thuis En de muziek met het gelach lijkt mijn eenzaamheid te kalmeren Zet hem aan, zet hem harder, laat me los Van haar herinneringen die me eenzaam, gek en blauw maken Het helpt me om haar te vergeten, dus hoe luider, hoe beter Hey meneer zet hem aan, zet hem harder, laat me los Als er nu een traan valt, moet ik haar naam fluisteren Voor een vreemde houd ik vast terwijl we dansen op een oud lied van Buck Owen Ik weet dat ze het niet erg vindt dat ze het niet eens weet Ze zal dansen met een herinnering die haar eigen tranen huilt Zet hem aan, zet hem harder, laat me los Van haar herinneringen die me eenzaam, gek en blauw maken Het helpt me om haar te vergeten, dus hoe harder, hoe beter Hey meneer zet hem aan, zet hem harder, laat me los