Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dyllon marshall Songtekst: she s like a child

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dyllon marshall - she s like a child ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she s like a child? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dyllon marshall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dyllon marshall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she s like a child .

Origineel

She's like a child that don't know no better And I've been told that I'm no good to love her But that don't mean a thing to me 'Cause when she's in my arms She's all the woman that I need She nothing like any other lover Oh, she's just fine with who I am And she don't see someone else in me And when she's in my arms She's all the woman that I need She believes in make believe Not makin' love a game All she wants is my honesty Right or wrong She loves me just the same 'Cause she's like a child that don't know no better And I've been told that I'm no good to love her But that don't mean a thing to me 'Cause when she's in my arms She's all the woman that I need

 

Vertaling

Ze is als een kind dat niet beter weet En mij is verteld dat ik niet goed ben om van haar te houden Maar dat zegt me niets Omdat ze in mijn armen ligt Ze is de vrouw die ik nodig heb Ze is niets zoals elke andere minnaar Oh, ze vindt het prima met wie ik ben En ze ziet niemand anders in mij En als ze in mijn armen ligt Ze is de vrouw die ik nodig heb Ze gelooft in doen geloven Ik hou niet van een spel Alles wat ze wil is mijn eerlijkheid Goed of fout Ze houdt evengoed van me Omdat ze als een kind is dat niet beter weet En mij is verteld dat ik niet goed ben om van haar te houden Maar dat zegt me niets Omdat ze in mijn armen ligt Ze is de vrouw die ik nodig heb