Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dynamite boy Songtekst: 29th rio grande

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dynamite boy - 29th rio grande ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 29th rio grande? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dynamite boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dynamite boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 29th rio grande .

Origineel

Silence - There's too much going on What can I do to make my dreams come true Grow up - I don't know what it means To be myself, won't somebody please show me That I will fail And no one can help me There is no way How could they tell me That I will fail Who are they fooling There is no way That I'm ever quitting You and I always try Ignore the pain do not cry Shrug and sigh it's just a game and I'll never understand Passion - for doing what I do It's hard as hell explaining it to you Blind faith - accepting who I am Don't tell my friends - I'm doing all I can

 

Vertaling

Stilte - Er is te veel aan de hand Wat kan ik doen om mijn dromen waar te maken? Word volwassen - ik weet niet wat het betekent Om mezelf te zijn, wil iemand me alsjeblieft laten zien Dat ik zal falen En niemand kan me helpen Er is geen weg Hoe kunnen ze me vertellen Dat ik zal falen Wie houden ze voor de gek Er is geen enkele manier dat ik ooit opgeef Jij en ik proberen altijd Negeer de pijn niet te huilen Haal je schouders op en zucht het is maar een spel en ik zal het nooit begrijpen Passie - om te doen wat ik doe Het is moeilijk om het aan jou uit te leggen Blind vertrouwen - accepteren wie ik ben Vertel het niet aan mijn vrienden - ik doe alles wat ik kan