Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dynamite boy Songtekst: kaleidoscope

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dynamite boy - kaleidoscope ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kaleidoscope? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dynamite boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dynamite boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kaleidoscope .

Origineel

I'm used to getting pushed around, Spent half of high school on the ground. I thought I'd never let them win, Though I admit I wanted in. My kaleidoscope, My kaleidoscope, Helps me see things my own way. My kaleidoscope, My kaleidoscope, Helps me see things my own way. I had a target on my back, Condition response heart attack. I blamed it on conspiracy, When everybody laughed at me. My kaleidoscope, My kaleidoscope, Helps me see things my own way. My kaleidoscope, My kaleidoscope, Helps me see things my own way! My kaleidoscope, My kaleidoscope, Helps me see things my own way. My kaleidoscope, My kaleidoscope, Helps me see things my own way. My kaleidoscope, My kaleidoscope, Helps me see things my own way. My kaleidoscope, My kaleidoscope, Helps me see things my ownâ?¦

 

Vertaling

Ik ben gewend om geduwd te worden, Ik heb de helft van de middelbare school op de grond doorgebracht. Ik dacht dat ik ze nooit zou laten winnen, Hoewel ik toegeef dat ik mee wilde doen. Mijn caleidoscoop, Mijn caleidoscoop, Helpt me de dingen op mijn eigen manier te zien. Mijn caleidoscoop, Mijn caleidoscoop, Helpt me de dingen te zien op mijn eigen manier. Ik had een doelwit op mijn rug, Voorwaarde reactie hartaanval. Ik gaf de schuld aan samenzwering, Toen iedereen me uitlachte. Mijn caleidoscoop, Mijn caleidoscoop, Helpt me de dingen op mijn eigen manier te zien. Mijn caleidoscoop, Mijn caleidoscoop, Helpt me de dingen op mijn eigen manier te zien! Mijn caleidoscoop, Mijn caleidoscoop, Helpt me de dingen op mijn eigen manier te zien. Mijn caleidoscoop, Mijn caleidoscoop, Helpt me de dingen op mijn eigen manier te zien. Mijn caleidoscoop, Mijn caleidoscoop, Helpt me de dingen op mijn eigen manier te zien. Mijn caleidoscoop, Mijn caleidoscoop, Helpt me de dingen op mijn eigen manier te zien.