Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dynamite hack Songtekst: some waves

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dynamite hack - some waves ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van some waves? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dynamite hack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dynamite hack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals some waves .

Origineel

i've been waiting here for a long time and i don't know if i can get it out fo my head i'm singing songs like you know i been dead and it's getting kind of frustrating again. my old lady won't come home again she stays out all night but we won't even fight she won't tell me what 's wrong she won't tell me what's right and that's about the shape i'm in be nice find some waves too low that i can't see the waves behind the sun that shines on me somtimes make a fool of me i've been singing these blues for a long time would you take me home and put me to bed? i need your love in my arms and a beer for my head so i can fall on through to the end be nice to find some waves too low so i can't see the way you shine those eyes that start the day for me make a fool of me

 

Vertaling

Ik heb hier gewacht. voor een lange tijd. en ik weet niet of ik het het uit mijn hoofd kan krijgen. I'm singing songs like you know i been dead and it's getting kind of frustrerend. my old lady won't come niet meer thuis. Ze blijft de hele nacht weg. maar we maken niet eens ruzie ze wil me niet vertellen wat er mis is ze wil me niet zeggen wat goed is en dat is ongeveer de vorm waarin ik ben Wees aardig, zoek wat golven. te laag dat ik de golven niet kan zien achter de zon die op mij schijnt maken soms een dwaas van me I've been singing these blues voor een lange tijd would you take me home en me in bed stoppen? I need your love in mijn armen en een biertje voor mijn hoofd zodat ik er doorheen kan vallen tot het einde. het zou fijn zijn om wat golven te vinden te laag zodat ik niet kan zien hoe je schijnt die ogen die de dag voor mij beginnen maken een dwaas van me