Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dystopia Songtekst: diary of a battered child

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dystopia - diary of a battered child ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van diary of a battered child? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dystopia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dystopia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals diary of a battered child .

Origineel

smack! my head hits the wall dont know why this is happening to me a role model for me in this world "do as i say and not as i do" another slap across my face just to show me that you care how can i fucking love you? what love do you have to share? none! someday theres gonna be hell to pay for treating your son this way you cant take my dignity without destroying your love for me and you wonder why i hate your fucking guts no time left for apologies fuck you grown apart from you im told that i am stupid you taught me all i know that im so fucking worthless and that my lives a joke curled up in a ball is how i spent my fucking life i tremble in fear and im bloody and i cant stop the tears from flooding my eyes what have i done to deserve the agony you call love i got a broken arm and stitches while other kids got kisses and hugs love / abuse ever since i was born i get them confused you never cared you never will when i die donte to my funeral

 

Vertaling

slaan! mijn hoofd raakt de muur weet niet waarom dit mij overkomt een rolmodel voor mij in deze wereld "doe wat ik zeg en niet zoals ik doe" nog een klap in mijn gezicht gewoon om me te laten zien dat je om me geeft hoe kan ik verdomme van je houden welke liefde moet je delen? geen! op een dag zal er een hel te betalen zijn om je zoon op deze manier te behandelen je kunt mijn waardigheid niet aannemen zonder je liefde voor mij te vernietigen en je vraagt ??je af waarom ik je lef haat geen tijd meer voor excuses fuck you apart van jou gegroeid ik vertelde dat ik dom ben je hebt me alles geleerd wat ik weet dat ik zo waardeloos ben en dat mijn leven een grap is opgerold in een bal is hoe ik mijn verdomde leven heb doorgebracht ik beef van angst en im bloederig en ik kan niet voorkomen dat de tranen mijn ogen overspoelen wat heb ik gedaan om te verdienen de pijn die je liefde noemt Ik heb een gebroken arm en hechtingen terwijl andere kinderen kussen en knuffels kregen liefde / misbruik sinds ik geboren ben Ik krijg ze in de war het kon je niks schelen je zal nooit Wanneer ik dood ga donte aan mijn begrafenis