Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elend Songtekst: au-trfonds-des-tnbres

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: e ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van au-trfonds-des-tnbres? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elend! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elend en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals au-trfonds-des-tnbres .

Origineel

Dernier Nocturne Cle cette encre qui parchemine ton visage... Dans l'orbe d'une caresse, La Troisime Soeur adombre la lumire. Elle aime en silence, libre et inexorable. Fidle la seule, offerte et lue, Elle entend ma voix sourdre au trfonds des tnbres... Et ils m'entourent, Ils m'entourent les gmissements de la Mort.

 

Vertaling

Laatste Nocturne Sleutel deze inkt die je gezicht perkament ... In de bol van een liefkozing, De derde zus verduistert het licht. Ze houdt in stilte, vrij en onverbiddelijk. Fidle de enige, aangeboden en gelezen, Ze hoort mijn stem opstaan ??uit de diepten van de duisternis ... En ze omringen me, Ze omringen me met het gekreun van de dood.