Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: e 40 Songtekst: it's all bad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: e 40 - it's all bad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's all bad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van e 40! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van e 40 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's all bad .

Origineel

(E-40 and son talking). (E-40). Why was I born in these trifling ass times?. Why is it mandatory that I carry knives?. Don't be to civil cuz even white folks get jacked to. Doctors, high class lawyers and even Japs too. You ask me why I speak the real the way I feel. How come we call bitches hoes and you call us nigeros?. They want to do me like they did Stacks. What is this young black man doing with all that scratch? huh. I see some timahs on the yayo track readin they mail. Talking bout "I got white girl for sale". But they ain't talking to me cuz I'm an oldie and they knows that. I used to be just like them I tell them "y'all get that scratch". Magazine was never nothing like Bel Air. High speed shot outs and shit but I loved it there. 40 where you've been playa, it's been a while?. Marinatin' accumulating paper pal. Y'all kind of doin it huh, you still grindin?. Hell yeah, you know them tapes you keep rewinding. Money ain't changed me, money changed the way people think about me. When I was broke all I had was my family. You know what kills me doe them fuckin' numskulls. I hate when blacks be clowin blacks on all these talk shows. It's bad enough we shootin up each other tradgically. Two days ago they found some brother smothered badly. Nobody's to be trusted in this day and age. To much jealousy and envy on the wrong page. And fuck the po po because that 39% tax I pay. Don't get me nathan but a choke hold and some pepper spray. Chorus. Our father who art in heaven. How it be thy name thy kingdom come. That's the prayer that I say so spread the word. And if you feeling down and out read proverbs. You know that I've been tweakin off something strange. Startin to see a lot of womens at the shootin range. Domestic violence but here's an old ghetto myth. My potnas auntie scold her boyfriend with some hot grits. I'm from the G-E double T-T to the oh no. Where only few dare to go. (e-40 Jr.). I spits game like a soldier. tonk since I told you this. Rap kingpin giant, six year old vocalist. You don't want to see me. Do it like I do that. All up in your tall-can face I tell you get more scrizatch. Y'alll need to get up on it. The game is way to deep. I'm not your average hustler. I be creepin while you sleep. Game, Straight game. Get up on it , Straight game. Chorus-

 

Vertaling

(E-40 en zoon praten). (E-40). Waarom ben ik geboren in deze armzalige tijden? Waarom is het verplicht dat ik messen draag? Wees niet te burgerlijk, want zelfs blanke mensen worden beroofd. Dokters, topadvocaten en zelfs Jappen. Je vraagt me waarom ik echt praat zoals ik me voel. Hoe komt het dat wij teven hoeren noemen en jij ons nigeros? Ze willen mij doen zoals ze Stacks deden. Wat doet deze jonge zwarte man met al dat geld? Ik zie wat timahs op de yayo track hun mail lezen. Praten over "Ik heb een blank meisje te koop". Maar ze praten niet met mij want ik ben een oudje en dat weten ze. Ik was vroeger net als hun, ik zeg ze "jullie krijgen allemaal dat krasje". Magazine was nooit iets zoals Bel Air. Hoge snelheid shot outs en shit maar ik hield ervan daar. 40 waar ben je geweest playa, het is een tijdje geleden? Marineren, papier verzamelen, vriend. Jullie doen het allemaal wel een beetje, zijn jullie nog steeds aan het malen? Hell yeah, je kent die tapes die je steeds terugspoelt. Geld heeft mij niet veranderd, geld heeft de manier veranderd waarop mensen over mij denken. Toen ik blut was, had ik alleen mijn familie. Weet je wat me doodt? Die verdomde domkoppen. Ik haat het als zwarten zwarten uitschelden in al die talkshows. Het is al erg genoeg dat we elkaar traditioneel neerschieten. Twee dagen geleden vonden ze een broeder die zwaar was toegetakeld. Niemand is te vertrouwen in deze tijd. Te veel jaloezie en afgunst op de verkeerde pagina. En de pot op met de po want die 39% belasting betaal ik. Krijg me niet nathan maar een wurggreep en wat pepperspray. Refrein. Onze vader die in de hemel zijt. Hoe zij uw naam uw koninkrijk kome. Dat is het gebed dat ik zeg dus verspreid het woord. En als je je down en out voelt, lees dan Spreuken. Je weet dat ik iets vreemds aan het doen ben. Ik begin veel vrouwen te zien op de schietbaan. Huiselijk geweld, maar hier is een oude getto mythe. Mijn tante schold haar vriend uit met hete grutten. Ik ben van de G-E dubbel T-T naar de oh nee. Waar slechts weinigen durven te gaan. (e-40 Jr.). Ik spuug game als een soldaat. tonk sinds ik je dit verteld. Rap kingpin reus, zes jaar oude zanger. Je wilt me niet zien. Doe het zoals ik dat doe. Helemaal in je lange-kan-gezicht zeg ik je krijg meer scrizatch. Jullie moeten allemaal opstaan. Het spel is veel te diep. Ik ben niet je gemiddelde ritselaar. Ik sluip terwijl jij slaapt. Game, Straight game. Get up on it, Straight game. Chorus-