Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: e rotic Songtekst: untouchable feeling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: e rotic - untouchable feeling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van untouchable feeling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van e rotic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van e rotic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals untouchable feeling .

Origineel

Babe I hold you tight Wanna feel you close tonight I need love and I can't wait, to have you Life is what you find It's a ramalama lovin' time You can touch me anywhere, but my heart Untouchable feeling You got me rockin'n'reelin' We can dance the night away But tomorrow I can't stay Untouchable feeling You got me walkin' the ceilin' So come on and we can play, me and you Untouchable feeling Boy you won't forget And you know you won't regret If you only treat me nice, I'll let you Baby I won't bite But I need a lotta love tonight So help me baby, please, I want you Baby it's so nice I'm a girl in paradise I feel warm and I feel safe, in your arms Life is there to live And I gotta lotta love to give And you can touch me anywhere, but my heart

 

Vertaling

Babe I hold you tight Ik wil je vannacht dichtbij voelen Ik heb liefde nodig en ik kan niet wachten, om jou te hebben Het leven is wat je vindt It's a ramalama lovin' time Je kunt me overal aanraken, maar mijn hart Onaantastbaar gevoel You got me rockin'n'reelin' We can dance the night away Maar morgen kan ik niet blijven Onaantastbaar gevoel You got me walkin' the ceilin' So come on and we can play, me and you Untouchable feeling Boy you won't forget En je weet dat je er geen spijt van krijgt Als je me aardig behandelt, laat ik je Schatje, ik zal niet bijten Maar ik heb vanavond veel liefde nodig Dus help me baby, alsjeblieft, ik wil jou Baby it's so nice Ik ben een meisje in het paradijs Ik voel me warm en ik voel me veilig, in jouw armen Het leven is er om te leven En ik heb veel liefde te geven En je kunt me overal aanraken, maar mijn hart