Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: earle stacey Songtekst: makes me happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: earle stacey - makes me happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van makes me happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van earle stacey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van earle stacey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals makes me happy .

Origineel

It's that every now and then That one given moment You say "please, don't let it end It's mine and I own it" Leaves my heart beating fast And, then, it all seems clear If I happen to ask "Oh God, what am I doing here?" I'll say that it makes me happy Oh, isn't that all that matters anyway As long as you can hear me laughing You know I have lived for one day Don't you forget it That's not why I'm in it No, that's not what that is for It's worth a whole lot more I can close my eyes, make it all go away Open them up when I'm ready to stay Keep those things there close in sight Especially those things I really like Day might just run for cover As the darkness rolls in with it's thunder But, I'll be all right as long as I can Simply walk over and turn on a light

 

Vertaling

Het is dat zo nu en dan Dat ene moment Je zegt "alsjeblieft, laat het niet eindigen Het is van mij en ik bezit het" Laat mijn hart snel kloppen En, dan, lijkt het allemaal duidelijk Als ik toevallig vraag "Oh God, wat doe ik hier?" Zal ik zeggen dat het me gelukkig maakt Oh, is dat niet het enige dat telt Zolang je me kunt horen lachen Je weet dat ik maar één dag geleefd heb Vergeet dat niet Dat is niet waarom ik er in zit Nee, dat is niet waar dat voor is Het is veel meer waard Ik kan mijn ogen sluiten, het allemaal weg laten gaan Open ze als ik klaar ben om te blijven Hou die dingen daar in het zicht Vooral die dingen waar ik echt van hou De dag zou wel eens kunnen lopen voor dekking Als de duisternis binnenrolt met zijn donder Maar, ik red me wel zolang ik kan Loop er gewoon heen en doe een licht aan