Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: earnest pugh Songtekst: i need your glory

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: earnest pugh - i need your glory ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i need your glory? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van earnest pugh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van earnest pugh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i need your glory .

Origineel

I Need Your Glory Earnest Pugh I need your Glory I want your Glory Less of me and more of you is what I need Lead Oh I need your glory Show me your Glory Show me your power Less of me and more of you is what I need (Repeat 2) Lead So many times I strayed away, rejecting your love And your warm embrace I realized that I need you more and more each day (Repeat) Lead Oh I need thee Lead If there is worshiper out there that will come on and join me to let him know that you are hungry for him, that your are longing for him, that you thirsting for him, yeah,--- lift up your voice and sing, I need you, I can't live without you Lord I need your glory. Lead I need to live right, to give right, I need your I need your shekinah, glory. yeah Lead I need it Rain on me Fall on me Shine on me Your glory Yeah I need...need...need...need...oh i need it

 

Vertaling

Ik heb uw glorie nodig Earnest Pugh Ik heb uw glorie nodig Ik wil uw glorie Minder van mij en meer van U is wat ik nodig heb Lood Oh ik heb uw glorie nodig Toon mij uw glorie Toon mij uw kracht Minder van mij en meer van U is wat ik nodig heb (Herhaal 2) Lead Zo vaak ben ik weggedwaald, en heb ik Uw liefde afgewezen en je warme omhelzing Ik realiseerde me dat ik je elke dag meer en meer nodig heb (Herhaal) Lead Oh ik heb u nodig Lead Als er een aanbidder is die met me mee wil doen om te laten weten dat je hongerig bent naar Hem, dat je naar Hem verlangt, dat je dorst naar Hem, ja, - hef je stem op en zing, Ik heb U nodig, ik kan niet zonder U leven Heer ik heb uw glorie nodig. Lead Ik moet juist leven, juist geven, ik heb uw nodig Ik heb uw shekinah, glorie nodig. yeah Lead Ik heb het nodig Regen op mij Val op mij Schijn op mij Uw glorie Yeah Ik heb...nodig...nodig...nodig...oh ik heb het nodig