Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: earth crisis Songtekst: hairtrigger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: earth crisis - hairtrigger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hairtrigger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van earth crisis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van earth crisis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hairtrigger .

Origineel

Can feel it sleeping deep inside my brain On hairtrigger setup To trip off my nerves are pulled taught as wire There's not a real reason For the disrespect cast down as I climb out Content to believe the lies So eager to spread them on without a care Don't know what I've survived Don't care about the ones I've saved Can't deny me my due credit Can't make me the hate object, cannot stop me Can feel it sleeping deep inside my brain On hairtrigger setup To trip off my nerves are pulled taught as wire Don't know what I've survived Don't care about the ones I've saved Can't deny me my due credit Can't make me the hate object Not one real reason For the disrespect cast down as I climb out Content to believe the lies So eager to spread them on without a care Won't throw myself away on a fool Declared my laws, I live by my own rules Time will show their antics never mattered When the walls they built up are left shattered Not one real reason For the disrespect cast down as I climb out Content to believe the lies So eager to spread them on without a care Don't know what I've survived Don't care about the ones I've saved Can't deny me my due credit Can't make me the hate object Cannot stop me Cannot stop me Cannot stop me Cannot stop me Cannot stop me Cannot stop me

 

Vertaling

Ik voel het diep in mijn hersenen slapen Op haartrigger setup Om uit te schakelen mijn zenuwen worden getrokken geleerd als draad Er is geen echte reden Voor het gebrek aan respect als ik naar buiten klim Tevreden om de leugens te geloven Zo gretig om ze te verspreiden zonder enige zorg Weet niet wat ik heb overleefd Geef niets om degenen die ik heb gered Ze kunnen me niet de eer ontzeggen die me toekomt. Kan me niet het haatobject maken, kan me niet stoppen Ik voel het diep in mijn hersenen slapen Op haartrigger setup Om te struikelen mijn zenuwen worden getrokken geleerd als draad Weet niet wat ik heb overleefd Kan me niet schelen over degenen die ik heb gered Kan me niet mijn verdiende eer ontzeggen Kan me niet het haatobject maken Geen enkele echte reden Voor het gebrek aan respect als ik naar buiten klim Tevreden om de leugens te geloven Zo gretig om ze te verspreiden zonder enige zorg Ik gooi mezelf niet weg voor een dwaas Mijn wetten verklaard, ik leef volgens mijn eigen regels De tijd zal uitwijzen dat hun capriolen er nooit toe deden Wanneer de muren die ze hebben opgetrokken verbrijzeld zijn Geen enkele echte reden Voor het gebrek aan respect als ik naar buiten klim Tevreden om de leugens te geloven Zo gretig om ze verder te verspreiden zonder er iets om te geven Weet niet wat ik heb overleefd Geef niets om degenen die ik heb gered Ze kunnen me niet de eer ontzeggen die me toekomt. Kan me niet het haatobject maken Kan me niet stoppen Kan me niet stoppen Kan me niet stoppen Kan me niet stoppen Kan me niet stoppen Kan me niet stoppen