Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: earth, wind & fire Songtekst: fall in love with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: earth, wind & fire - fall in love with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fall in love with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van earth, wind & fire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van earth, wind & fire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fall in love with me .

Origineel

[Verse 1] I can tell you that love is too deep to be played on Down the line, you'd find time would reveal who to count on I'm well inclined to use the lines that comes from the learning tree Let the seed that grows, and ages old give us our destiny [Hook] Baby, you know, I could pick you up Turn your life around If you fall in love with me I would pick you up, never let you down If you fall in love with me [Verse 2] If you're having second thoughts from the past I can cool you out I've been there before, right down to the core I can sing and shout I can't hold back what I feel I bring experience I'll be your rock when Gibraltar falls, baby, give me a cause [Hook] Baby, you know, I could pick you up Turn your life around If you fall in love with me I would pick you up, never let you down If you fall in love with me Baby, in love with me, find yourself a part of me Baby, in love with me, help yourself to all of me Falling in love Falling in love Baby, you know, I could pick you up Turn your life around If you fall in love with me I would pick you up, never let you down If you fall in love with me Baby, in love with me, find yourself a part of me Baby, in love with me, help yourself to all of me [Outro] Can you fall in love? Oh, baby Oh, baby Can you fall in love with me? [Fading hook] Baby, you know, I could pick you up Turn your life around If you fall in love with me

 

Vertaling

[Verse 1] Ik kan je vertellen dat liefde te diep zit om mee te spelen Langs de lijn, zou je merken dat de tijd zou onthullen op wie je moet rekenen Ik ben geneigd om de lijnen te gebruiken die van de leerboom komt Laat het zaad dat groeit, en eeuwen oud ons ons lot geven [Hook] Schatje, weet je, ik kan je oppakken Turn your life around Als je verliefd op me wordt Ik zou je optillen, je nooit in de steek laten Als je verliefd op me wordt [Verse 2] If you're having second thoughts from the past I can cool you out I've been there before, right down to the core I can sing and shout I can't hold back what I feel I bring experience Ik zal je rots zijn als Gibraltar valt, baby, geef me een reden [Hook] Baby, you know, I could pick you up Turn your life around If you fall in love with me Ik zou je optillen, je nooit in de steek laten If you fall in love with me Schatje, als je verliefd op me bent, vind dan een deel van me Schatje, verliefd op mij, help jezelf aan alles van mij Verliefd worden Verliefd worden Baby, you know, I could pick you up Turn your life around If you fall in love with me Ik zou je optillen, je nooit in de steek laten If you fall in love with me Schatje, als je verliefd op me bent, vind dan een deel van me Schatje, verliefd op mij, help jezelf aan alles van mij [Outro] Kun je verliefd worden? Oh, baby Oh, baby Kun je verliefd op me worden? [Fading hook] Baby, you know, I could pick you up Turn your life around If you fall in love with me