Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: earth, wind & fire Songtekst: show me the way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: earth, wind & fire - show me the way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van show me the way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van earth, wind & fire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van earth, wind & fire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals show me the way .

Origineel

[Intro: Maurice White] Hey Raphael, this is Maurice callin' Just callin' to find out what time you Wanna get together today with the horns [Maurice] See I don't want to come out too confident I've traveled many roads but none quite as smooth as this 'Cause you are picturesque like the morning sun So close I think I can touch you, yet the distance is so far [Raphael Saadiq] And I am open wide and vulnerable Wherever you wanna take me girl, I'm so down to go [Hook: Raphael] Just show me, yeah (show me the way to your heart) I won't let go I promise to protect you, life's taught me many lessons Just show me, yeah (show me the way to your heart) I won't let go These feelings I'm possessing can never be neglected [Maurice] Time don't exist when I'm with you I lose myself in wondering if you feel it too 'Cause I feel like dancing on the moon Every time I look down, I see the light in you, yeah [Raphael] And you, you, are like the missing part of me I never knew that I was hollow until you filled me And girl, I'm closing my eyes, now take my hand And lead me to the part of you that made me a better man [Hook: Raphael] Just show me, yeah (show me the way to your heart) I won't let go I promise to protect you, life's taught me many lessons Just show me, yeah (show me the way to your heart) I won't let go These feelings I'm possessing can't never be neglected Just show me, yeaaah [Interlude: Raphael] You see love just happened to be a beautiful thing And you see, some choose to disagree And some choose to look the other way Love is a divine power Sing along with Maurice y'all, come on [Maurice] Oh ooh oh, (show me the way to your heart), oh ooh oh [Raphael] Baby, your love is so precious to me, child [Maurice] Oh ooh oh, (show me the way to your heart), oh ooh oh [Raphael] Baby, the heavens leased your soul to me, child If you can find a place (show me the way to your heart) Somewhere in your heart, baby Come on baby, come on baby Your love is so precious to me I feel the time is here (show me the way to your heart) Show me your biggest heart, baby Come on lady, come on lady (Your love is so precious to me) Show me the love, the mystery Take me back to honesty I need to feel your light so we can love in harmony Show me the light, your brightest star Gimme your hand, let's make the dance The heart can feel emotion, we can both see love grow Show me your love [Philip Bailey backing vocals] Show me your love Show me the love, the mystery Take me back to honesty I need to feel your light so we can love in harmony Show me the light, your brightest star Gimme your hand, let's make the dance The heart can feel emotion, we can both see love grow Show me your love

 

Vertaling

[Intro: Maurice White] Hey Raphael, dit is Maurice callin' Just callin' to find out what time you je vandaag wilt afspreken met de blazers [Maurice] Zie je, ik wil niet te zelfverzekerd overkomen Ik heb vele wegen bewandeld maar geen enkele zo glad als deze 'Cause you are picturesque like the morning sun So close I think I can touch you, yet the distance is so far [Raphael Saadiq] And I am open wide and vulnerable Wherever you wanna take me girl, I'm so down to go [Hook: Raphael] Just show me, yeah (show me the way to your heart) I won't let go I promise to protect you, life's taught me many lessons Just show me, yeah (show me the way to your heart) I won't let go Deze gevoelens die ik bezit kunnen nooit verwaarloosd worden [Maurice] Tijd bestaat niet als ik bij jou ben Ik verlies mezelf in de vraag of jij het ook voelt 'Cause I feel like dancing on the moon Elke keer als ik naar beneden kijk, zie ik het licht in jou, ja [Raphael] And you, you, are like the missing part of me Ik heb nooit geweten dat ik hol was tot jij me vulde En meisje, ik sluit mijn ogen, neem nu mijn hand En leid me naar het deel van jou dat me een betere man maakte [Hook: Raphael] Just show me, yeah (show me the way to your heart) I won't let go I promise to protect you, life's taught me many lessons Just show me, yeah (show me the way to your heart) I won't let go Deze gevoelens die ik bezit kunnen nooit verwaarloosd worden Just show me, yeaaah [Intermezzo: Raphael] You see love just happened to be a beautiful thing And you see, some choose to disagree And some choose to look the other way Liefde is een goddelijke kracht Zing allemaal mee met Maurice, kom op [Maurice] Oh ooh oh, (toon me de weg naar je hart), oh ooh oh [Raphael] Schatje, je liefde is zo kostbaar voor mij, kind [Maurice] Oh ooh oh, (toon me de weg naar je hart), oh ooh oh [Raphael] Schatje, de hemel heeft je ziel aan mij verpacht, kind Als je een plaats kunt vinden (toon me de weg naar je hart) Ergens in je hart, baby Kom op baby, kom op baby Jouw liefde is zo kostbaar voor mij Ik voel dat de tijd hier is (toon me de weg naar je hart) Toon me je grootste hart, baby Kom op dame, kom op dame (Je liefde is me zo dierbaar) Toon me de liefde, het mysterie Breng me terug naar eerlijkheid Ik moet je licht voelen zodat we in harmonie kunnen liefhebben Laat me het licht zien, je helderste ster Geef me je hand, laten we de dans maken Het hart kan emotie voelen, we kunnen beiden liefde zien groeien Toon me je liefde [Philip Bailey achtergrondzang] Toon me jouw liefde Toon me de liefde, het mysterie Breng me terug naar eerlijkheid Ik moet jouw licht voelen zodat we in harmonie kunnen liefhebben Toon me het licht, je helderste ster Geef me je hand, laten we de dans maken Het hart kan emotie voelen, we kunnen beiden liefde zien groeien Show me your love