Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: easton corbin Songtekst: i can t love you back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: easton corbin - i can t love you back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t love you back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van easton corbin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van easton corbin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t love you back .

Origineel

I can love you in the morning I can love you all day I can love you even more when I get home I can love you every second To the ends of the earth Where needing you's the only thing that's on My broken one track mind Girl, I love you crazy It comes so easy, after all we had I could love you with all my heart But the hardest part is I just can't love you back I could write a thousand letters Call a hundred times a day Or try to drown my sorrow at the bar I could go down to the church Get on my knees and pray But it still won't change the way things really are Won't bring you back again Girl, I love you crazy It comes so easy, after all we had I could love you with all my heart But the hardest part is I just can't love you back

 

Vertaling

Ik kan 's morgens van je houden Ik kan de hele dag van je houden Ik kan nog meer van je houden als ik thuis kom Ik kan elke seconde van je houden Tot het einde van de wereld Waar jou nodig hebben het enige is dat speelt My broken one track mind Girl, I love you crazy Het komt zo gemakkelijk, na alles wat we hadden Ik zou van je kunnen houden met heel mijn hart But the hardest part is Ik kan gewoon niet van je houden Ik zou duizend brieven kunnen schrijven Honderd keer per dag bellen Of proberen mijn verdriet te verdrinken aan de bar Ik zou naar de kerk kunnen gaan Op mijn knieën gaan en bidden Maar het zal nog steeds niets veranderen aan hoe de dingen echt zijn Het brengt je niet terug Girl, I love you crazy Het is zo makkelijk, na alles wat we hadden Ik zou van je kunnen houden met heel mijn hart But the hardest part is I just can't love you back