Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eater Songtekst: lock it up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eater - lock it up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lock it up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eater! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eater en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lock it up .

Origineel

I'm really glad I don't have nothing, that's what the Government it ain't done for me. I got no car, I got no bike but I've got no misery. And all those divs with plenty of money, they've all put locks on their doors, they're so scared someone's gonna rob em while they're out making more. (Chorus) Lock it up. Cover it up. We don't want a scandal. Lock it up. Cover it up. That's O.K,by me By me (Repeat chorus) And when it's all said and done, and when they come home from work and play bridge with their so-called friends. But whoever found pleasure. Scared of too much leisure. Are you sure you're under lock and key? (Repeat first verse and chorus)

 

Vertaling

Ik ben echt blij dat ik niets heb, dat is wat de regering niet voor me gedaan heeft. Ik heb geen auto, Ik heb geen fiets, maar Ik heb geen ellende. En al die divs met veel geld, ze hebben allemaal sloten op hun deuren gezet, ze zijn zo bang dat iemand ze zal beroven terwijl ze meer geld verdienen. (refrein) Sluit het op. Bedek het. We willen geen schandaal. Lock it up. Stop het in de doofpot. Dat vind ik prima. Voor mij. (Herhaal refrein) And when it's all said and done, en wanneer ze thuiskomen van het werk en bridge spelen met hun zogenaamde vrienden. Maar wie vond plezier. Bang voor te veel vrije tijd. Weet je zeker dat je achter slot en grendel zit? (Herhaal eerste couplet en refrein)