Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eaton chris Songtekst: let theme to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eaton chris - let theme to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let theme to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eaton chris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eaton chris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let theme to me .

Origineel

You can see the pain of the desolate You can see the greed of the powerful Watch it on TV, and feel nothing at all But you don't have to feel nothing I am the future I am the way ahead I light the pathway I heal the broken heart I see the trouble I calm the raging seas So let theme to me You can break the heart of a special friend You can lose a love and never love again You can wear a cross and feel nothing at all You don't have to feel nothing I am the future I am the way ahead I light the pathway I heal the broken heart I see the trouble I calm the raging seas So let theme to me And I will tender your needs And I will banish your fears And I will give you peace And I will, I will be the one to wipe your tears away I am the future I am the way ahead I light the pathway I heal the broken heart I see the trouble I calm the raging seas So let theme to me I see the trouble I calm the sea So let theme,e to me I heal the broken heart I heal the broken heart I heal the broken heart So let theme to me I'll tender your needs and banish your fears So let theme to me So let theme to me So let theme to me So let theme to me

 

Vertaling

Je kunt de pijn van de woestenij zien Je kunt de hebzucht van de machtigen zien Bekijk het op tv en voel helemaal niets Maar je hoeft niets te voelen Ik ben de toekomst Ik ben de weg vooruit Ik steek het pad aan Ik genees het gebroken hart Ik zie de problemen Ik kalmeer de woeste zeeën Dus laat het thema voor mij Je kunt het hart van een speciale vriend breken Je kunt een liefde verliezen en nooit meer liefhebben Je kunt een kruis dragen en helemaal niets voelen Je hoeft niets te voelen Ik ben de toekomst Ik ben de weg vooruit Ik steek het pad aan Ik genees het gebroken hart Ik zie de problemen Ik kalmeer de woeste zeeën Dus laat het thema voor mij En ik zal uw behoeften aanbieden En ik zal je angsten verbannen En ik zal je vrede geven En ik zal, ik zal degene zijn die je tranen wegveegt Ik ben de toekomst Ik ben de weg vooruit Ik steek het pad aan Ik genees het gebroken hart Ik zie de problemen Ik kalmeer de woeste zeeën Dus laat het thema voor mij Ik zie de problemen Ik kalmeer de zee Dus laat thema, e voor mij Ik genees het gebroken hart Ik genees het gebroken hart Ik genees het gebroken hart Dus laat het thema voor mij Ik zal uw behoeften voorzien en uw angsten verbannen Dus laat het thema voor mij Dus laat het thema voor mij Dus laat het thema voor mij Dus laat het thema voor mij