Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ebony ark Songtekst: farewell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ebony ark - farewell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van farewell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ebony ark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ebony ark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals farewell .

Origineel

In the magic path Of your emotions You always sowed The seed of lowlines The seed grew in my heart And never can I now Forget the tree that grew in my soul Why did you allowed me Into the darkness Now I'm a fallen leaf (From) the tree of my memories the wind drags me And it stole our tears and smiles To stick them eternally in our tormented souls Don't take me away don't you drag me To the River of Farewell Inside me there's still some love That will let me see the light When I cannot Hear your whisper I think of the farewell When I can feel Your skin arround me Reminds me of our time I met a wise man once And this is what he said: Don't fear the River of Farewell Because it will guide you through this otherwise senseless thing called life 8. Humans or Beasts In the line of evolution Something made stand apart from The beasts surrounding us Made us different We have the chance to use This world to serve our plans The ability to hate and love To choose the way that we live our lives This world must change We carry the slab of indifference Time to replace Time to recover The faith Are we humans or beasts...? HUMANKIND LIE AND HATE STEAL AND MURDER ONE OUR GREED WILL KILL OUR PLANET CAN'T MAKE OUT IF WE ARE BEASTS That man's not white he must die And doesn't believe in my God He must pay for his sins We're not equal We have no rules at all No mind no sell our friends Killing them, ashamed and tourtured them At whatever cost And break all the laws

 

Vertaling

Op het magische pad van je emoties Je zaaide altijd het zaad van lowlines Het zaad groeide in mijn hart En nooit kan ik nu de boom vergeten die in mijn ziel groeide Waarom liet je me In de duisternis Nu ben ik een gevallen blad (Van) de boom van mijn herinneringen de wind sleept me mee En het stal onze tranen en glimlachen om ze eeuwig te laten kleven in onze gekwelde zielen Neem me niet mee sleur me niet mee Naar de rivier van Afscheid Binnenin mij is er nog wat liefde Dat me het licht zal laten zien Wanneer ik niet jouw gefluister niet kan horen denk ik aan het afscheid Wanneer ik Jouw huid om me heen Herinnert me aan onze tijd Ik ontmoette ooit een wijze man En dit is wat hij zei: Wees niet bang voor de rivier van Afscheid Want zij zal je leiden door dit anders zinloze ding dat leven heet 8. Mensen of beesten In de lijn van de evolutie Iets maakte ons los van De beesten om ons heen Maakten ons anders We hebben de kans om deze wereld te gebruiken om onze plannen te dienen De mogelijkheid om te haten en lief te hebben Om te kiezen hoe we ons leven leiden Deze wereld moet veranderen We dragen de plaat van onverschilligheid Tijd om te vervangen Tijd om te herstellen Het geloof Zijn wij mensen of beesten...? DE MENS LIEGEN EN HATEN STELEN EN MOORDEN ONZE GIERIGHEID ZAL ONZE PLANEET VERNIETIGEN KAN NIET UITMAKEN OF WE BEESTEN ZIJN. Die man is niet blank hij moet sterven en niet in mijn God gelooft. Hij moet boeten voor zijn zonden. We zijn niet gelijk. We hebben helemaal geen regels Geen denken aan, geen verkopen aan onze vrienden Hen doden, beschamen en toornig maken Tegen elke prijs En breken alle wetten