Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: echo the bunnymen Songtekst: altamont

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: echo the bunnymen - altamont ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van altamont? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van echo the bunnymen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van echo the bunnymen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals altamont .

Origineel

Hey now love, I'm right in the middle of A hurricane that's blowing my way God's above us And all he's really thinking of is How much pain we've gotta pay Why do you do it 'cause it does for you Why do i do it 'cause it does me too Don't mind if i do No, i don't mind if i do Yeah, yeah Hey now love, Why are you so scared of The light that breaks the darkest days I've done stuff And things you've never heard of Souls lost along the way Why do you do it 'cause it does for you Why do i do it 'cause it does me too Don't mind if i do No, i don't mind if i do Yeah, yeah Hey now love, What are you made of From the clay unto the dust It isn't love That you're afraid of It's losing faith in all you trust Why do you do it 'cause it does for you Why do i do it 'cause it does me too Why do you do it 'cause it does for you Why do i do it 'cause it does me too Don't mind if i do No, i don't mind if i do Yeah, yeah Altamont Tonight Altamont Altamont Altamont Altamont

 

Vertaling

Hé, liefje, I'm right in the middle of A hurricane that's blowing my way God is boven ons And all he's really thinking of is How much pain we've gotta pay Waarom doe je het Omdat het jou goed doet Waarom doe ik het omdat het mij ook goed doet Vind je het niet erg als ik het doe Nee, ik vind het niet erg als ik het doe Yeah, yeah Hé, liefje, Waarom ben je zo bang voor Het licht dat de donkerste dagen breekt Ik heb dingen gedaan En dingen waar je nog nooit van gehoord hebt Zielen verloren langs de weg Waarom doe je het 'Omdat het voor jou doet Waarom doe ik het omdat het mij ook goed doet Vind je het niet erg als ik het doe Nee, ik vind het niet erg als ik het doe Yeah, yeah Hé, liefje, Waar ben je van gemaakt Van de klei tot het stof Het is niet de liefde waar je bang voor bent Het is het verliezen van vertrouwen in alles wat je vertrouwt Waarom doe je het omdat het jou goed doet Waarom doe ik het omdat het mij ook goed doet Waarom doe je het Omdat het dat voor jou doet Why do i do it omdat het mij ook goed doet Vind je het niet erg als ik het doe Nee, ik vind het niet erg als ik het doe Yeah, yeah Altamont Vanavond Altamont Altamont Altamont Altamont