Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: echo the bunnymen Songtekst: meteorites

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: echo the bunnymen - meteorites ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meteorites? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van echo the bunnymen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van echo the bunnymen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meteorites .

Origineel

Hope, Where is the hope in me Can it be found Among all the ghosts in me Smoke, Choking the fire in me Will I be found By someone close to me

 

Vertaling

Hoop, Waar is de hoop in mij Kan het worden gevonden Tussen alle geesten in mij Rook, verstikt het vuur in mij Zal ik gevonden worden Door iemand dicht bij me