Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: echo & the bunnymen Songtekst: monkeys

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: echo & the bunnymen - monkeys ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van monkeys? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van echo & the bunnymen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van echo & the bunnymen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals monkeys .

Origineel

I bagsy yours If you'll bagsy mine I'll take a chance If you'll take the blame Forget it Forget it Keymon Keymon Boys are the same Brains in their pockets Girls are the same Knock it and rock it Remember Remember Keymon Keymon I'm not a holy man I'm too lowly for that I'm not a praying man I'm not ready for that Keymon Keymon I bagsy yours If you'll bagsy mine I'll take a chance If you'll take the blame Forget it Forget it Keymon Keymon Keymon Keymon

 

Vertaling

Ik neem de jouwe Als jij die van mij neemt neem ik een risico If you'll take the blame vergeet het Vergeet het. Keymon Keymon Jongens zijn hetzelfde Hersenen in hun zakken Meisjes zijn hetzelfde Knock it and rock it Onthoud Onthoud Keymon Keymon Ik ben geen heilige man Daar ben ik te laag voor Ik ben geen biddende man Ik ben er niet klaar voor Keymon Keymon Ik neem de jouwe Als jij de mijne doet Ik waag het erop If you'll take the blame vergeet het Vergeet het. Keymon Keymon Keymon Keymon