Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: echo the bunnymen Songtekst: nocturnal me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: echo the bunnymen - nocturnal me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nocturnal me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van echo the bunnymen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van echo the bunnymen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nocturnal me .

Origineel

In an ice-capped fire Of burning wood In our world of wire Ignite our dreams Of starry skies And you and me As realised Our bigger themes Oh, take me internally Forever yours Nocturnal me Take me internally Forever yours Nocturnal me Do or die What's done is done True beauty lies On the blue horizon Who or why What's one is one In pure disguise Of vulgar sons Oh, take me internally Forever yours Nocturnal me Take me internally Forever yours Nocturnal me Whatever burns Burns eternally So take me in Turns internally When I'm on fire My body will be Forever yours Nocturnal me In an ice-capped fire Of burning wood In our world of wire Ignite our dreams Of starry skies And you and me As realised Our bigger themes Oh, take me internally Forever yours Nocturnal me Take me internally Forever yours Nocturnal me

 

Vertaling

In een met ijs bedekt vuur van brandend hout In onze wereld van draad Ontsteken onze dromen Van sterrenhemels En jij en ik Als gerealiseerd Onze grotere thema's Oh, neem me intern Voor altijd de jouwe Nachtelijke mij Neem me innerlijk Voor altijd de jouwe Nachtelijke mij Doen of sterven Wat gedaan is, is gedaan Ware schoonheid ligt Aan de blauwe horizon Wie of waarom Wat één is, is één In pure vermomming Van vulgaire zonen Oh, neem mij inwendig Voor altijd de jouwe Nachtelijke mij Neem me inwendig Voor altijd de jouwe Nachtelijke mij Wat er ook brandt Brandt eeuwig Dus neem me in Draait inwendig Als ik in brand sta Mijn lichaam zal zijn Voor altijd het jouwe Nachtelijke mij In een met ijs bedekt vuur Van brandend hout In onze wereld van draad Ontsteken onze dromen Van sterrenhemels En jij en ik Als gerealiseerd Onze grotere thema's Oh, neem me intern Voor altijd de jouwe Nachtelijke mij Neem me innerlijk Voor altijd de jouwe Nachtelijke mij