Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: echo & the bunnymen Songtekst: what are you going to do with your life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: echo & the bunnymen - what are you going to do with your life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what are you going to do with your life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van echo & the bunnymen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van echo & the bunnymen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what are you going to do with your life .

Origineel

If I knew now what i knew then I'd wonder how not wonder when There's something going wrong again With me and mine It's only ever what it seems Memories and might have beens Heaven's scent the smell of dreams We'll never find Tell me...tell me...tell me... What are you going to do with your life? What are you going to do with your life? What are you going to do? What are you going to be? What am I going to do? I'm going to be me be me be me If I could see what you can see The sun still shining out of me I'd be the boy I used to be When love was blind I'd let the light back in again And walk you to the tunnel's end I'll be yours and maybe then You'll be mine Tell me...tell me...tell me... I will if you will...follow me down

 

Vertaling

Als ik nu wist wat ik toen wist zou ik me afvragen hoe, niet wanneer Er weer iets misgaat Met mij en de mijne Het is altijd maar wat het lijkt Herinneringen en zou kunnen zijn De geur van de hemel de geur van dromen We'll never find Zeg me...zeg me...zeg me... Wat ga je doen met je leven? Wat ga je doen met je leven? Wat ga je doen? Wat ga je zijn? Wat ga ik doen? Ik ga mezelf zijn, mezelf zijn, mezelf zijn Als ik kon zien wat jij kunt zien De zon die nog steeds in mij schijnt zou ik de jongen zijn die ik vroeger was When love was blind Ik zou het licht weer binnenlaten En met je meelopen tot het einde van de tunnel Ik zal de jouwe zijn en misschien dan zal jij de mijne zijn Zeg me...zeg me...zeg me... Ik zal als jij wil... volg me naar beneden