Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: econoline crush Songtekst: hollowman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: econoline crush - hollowman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hollowman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van econoline crush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van econoline crush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hollowman .

Origineel

maybe i'm phony, baby just like you maybe i'm lonely and you're something to do something to do maybe i'm broken and i can't be fixed misunderstood, misguided, misfit i'm it oh, is there no way out i am, i am, i am hollowman down again it's the end of the world all that we had everything good has now turned bad turned bad maybe it's tragic maybe it's shit bitter and twisted you make me feel sick you make me feel sick

 

Vertaling

maybe I'm phony, baby net als jij. misschien ben ik eenzaam en ben jij iets om te doen iets om te doen misschien ben ik gebroken en kan ik niet worden gerepareerd onbegrepen, misleid, buitenbeentje Ik ben het. Oh, is er geen uitweg? Ik ben, ik ben, ik ben hollowman Weer naar beneden. it's the end of the world alles wat we hadden Al het goede is nu slecht geworden. is slecht geworden. misschien is het tragisch misschien is het shit bitter en verwrongen je maakt me ziek Je maakt me ziek.