Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: econoline crush Songtekst: lost

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: econoline crush - lost ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lost? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van econoline crush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van econoline crush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lost .

Origineel

Give me pleasure, give me pain All things to make it fade Take me where I wanna go I am, I am lost Chorus: Yeah! I won't crawl Yeah! You just take and take from me You just take and take from me Sell me pictures, black and white Sell me dreams of paradise Make it all look so damn good I am, I am no foul (Chorus) Give me pleasure, give me pain All things to make it fade Take me where I wanna go I am, I am lost (Chorus)

 

Vertaling

Geef me plezier, geef me pijn Alle dingen om het te laten vervagen Breng me waar ik heen wil Ik ben, ik ben verloren Refrein: Yeah! Ik zal niet kruipen Yeah! Je neemt en neemt van mij You just take and take from me Verkoop me foto's, zwart en wit Verkoop me dromen van het paradijs Laat het er allemaal zo verdomd goed uitzien I am, I am no foul (refrein) Geef me plezier, geef me pijn Alle dingen om het te laten vervagen Breng me waar ik heen wil Ik ben, ik ben verloren (refrein)