Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: econoline crush Songtekst: tomorrow starts today

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: econoline crush - tomorrow starts today ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tomorrow starts today? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van econoline crush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van econoline crush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tomorrow starts today .

Origineel

I don't know whatever Takes me to the limit Pushes me Then makes me want to stay I won't go forget it Things I said I meant them Funny how Everythings changed You know exactly what Makes this just what you want Come on live a little dangerous Light it up and let live in us Come together Forever (and again) Tomorrow starts today No one knows me better Keeps me on the level Comforts me Makes it go away I could never guess How did I impress Someone just so beautiful like you

 

Vertaling

Ik weet niet wat Takes me to the limit Duwt me Dan maakt het dat ik wil blijven Ik zal niet gaan vergeet het Dingen die ik zei, ik meende ze Grappig hoe alles veranderd Je weet precies wat Dit is precies wat je wilt. Kom op, leef een beetje gevaarlijk Steek het aan en laat het leven in ons Kom samen Voor altijd (en opnieuw) Morgen begint vandaag Niemand kent me beter Houdt me op de been Troost me Maakt dat het weggaat Ik zou nooit kunnen raden Hoe heb ik indruk kunnen maken Iemand zo mooi als jij