Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ed bruce Songtekst: you re a bad mistake i ve made

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ed bruce - you re a bad mistake i ve made ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you re a bad mistake i ve made? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ed bruce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ed bruce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you re a bad mistake i ve made .

Origineel

I know I've made, mistakes before I guess that I'll make u fell more Cause nobody is perfect And I let explained that way And baby, you're just the bad mistake I've made I heaten my love To take in your hands And I've tried to be strong but I'm only a man I just couldn't be givin Much more than I could take Baby, you're just the bad mistake I've made Someday remember, what I'm sayin' When you wakeup, and you realize the pride set your pain I lil come on time For the roam When you think by On the hurt you rode on And he's gonna hurt you And you have to pay And like me again, you never make the same mistake Oh baby, you're just the bad mistake I've made

 

Vertaling

Ik weet dat ik al eerder fouten heb gemaakt. Ik denk dat ik je meer zal laten vallen Want niemand is perfect And I let explained that way En baby, jij bent gewoon de grote fout die ik heb gemaakt I heaten my love To take in your hands En ik heb geprobeerd sterk te zijn but I'm only a man I just couldn't be givin Much more than I could take Schatje, je bent gewoon de grote fout die ik heb gemaakt Op een dag herinner je, wat ik zeg Als je wakker wordt, en je beseft dat de trots je pijn heeft gedaan I lil come on time For the roam When you think by Op de pijn waar je op reed En hij gaat je pijn doen En je moet boeten En zoals ik, maak je nooit meer dezelfde fout Oh baby, je bent gewoon de slechte fout die ik heb gemaakt