Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ed harcourt Songtekst: bittersweetheart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ed harcourt - bittersweetheart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bittersweetheart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ed harcourt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ed harcourt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bittersweetheart .

Origineel

If I could only see straight I wouldn't be lonely these days I'd drag my body out of this place And every Sunday I sleep And pray that my soul will keep For I'll sit in the river and let the water creep Bittersweetheart, bittersweetheart You've been good to me Bittersweetheart, bittersweetheart You've been good to me Well I've travelled around the earth And still I wonder if I'm the first Human being who questions his worth And every word that you speak Makes my heart sing when it's weak For often this outlook on life can be bleak Bittersweetheart, bittersweetheart You've been good to me Bittersweetheart, bittersweetheart You've been good to me

 

Vertaling

Kon ik maar recht zien Ik zou tegenwoordig niet meer eenzaam zijn Ik zou mijn lichaam hier weg slepen En elke zondag slaap ik En bid dat mijn ziel zal bewaren Ik zal in de rivier zitten en het water laten kruipen Bitterzoet hart, bitterzoet hart Je bent goed voor me geweest Bitterzoet hart, bitterzoet hart Je bent goed voor me geweest Nou, ik heb de aarde rondgereisd En toch vraag ik me af of ik de eerste ben Mens die zijn waarde in twijfel trekt En elk woord dat je spreekt Laat mijn hart zingen als het zwak is Vaak is deze kijk op het leven somber Bitterzoet hart, bitterzoet hart Je bent goed voor me geweest Bitterzoet hart, bitterzoet hart Je bent goed voor me geweest