Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ed polcer Songtekst: bye bye blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ed polcer - bye bye blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bye bye blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ed polcer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ed polcer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bye bye blues .

Origineel

I got a big surprise when I saw you smile I never dreamed that it could be But now I realize since I saw you smile There's only happiness for me So Bye bye blues Bye bye blues Bells ring Birds sing Sun is shining No more pining Just we two Smiling thru Don't sigh Don't cry Bye bye blues Blues

 

Vertaling

Ik kreeg een grote verrassing toen ik je zag lachen Ik had nooit gedroomd dat het zo kon zijn Maar nu besef ik dat sinds ik je zag lachen is er alleen maar geluk voor mij Dus Bye bye blues Bye bye blues Bells ring Vogels zingen De zon schijnt No more pining Alleen wij twee Smiling thru Niet zuchten Huil niet Bye bye blues Blues