Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ed sheeran Songtekst: i can’t spell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ed sheeran - i can’t spell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can’t spell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ed sheeran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ed sheeran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can’t spell .

Origineel

I found the words to say how I feel But I just can’t spell them I lost the nerve in a Suffolk field So you can tell them That I’m a different man with a different tune I didn’t find love until last June But I lost it, just like I lost it all I tried to use it to break my fall ‘Cos I need something, anything to replace you Or something close

 

Vertaling

Ik heb de woorden gevonden om te zeggen hoe ik me voel Maar ik kan ze gewoon niet spellen Ik verloor de moed in een Suffolk veld Dus je kunt ze vertellen That I'm a different man with a different tune I didn't find love until last June Maar ik verloor het, net zoals ik alles verloor Ik probeerde het te gebruiken om mijn val te breken Want ik heb iets nodig, iets om jou te vervangen Of iets dichtbij