Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ed sheeran Songtekst: i knew you were a trouble

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ed sheeran - i knew you were a trouble ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i knew you were a trouble? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ed sheeran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ed sheeran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i knew you were a trouble .

Origineel

Once upon time. A few mistakes ago. I was in your sights. You got me alone. You found me. You found me. You found me. I guess you didn't care. And I guess I liked that. And when I fell hard. You took a step back. Without me, without me, without me. And he's long gone. When he's next to me. And I realize the blame is on me. Cause I knew you were trouble when you walked in. So shame on me now. Flew me to places i'd never been. Till you put me down oh. I knew you were trouble when you walked in. So shame on me now. Flew me to places i'd never been. Now i'm lying on the cold hard ground. Oh, oh, trouble, trouble, trouble. Oh, oh, trouble, trouble, trouble. No apologies. He'll never see you cry. Pretend he doesn't know. That he's the reason why

 

Vertaling

Once upon time. Een paar fouten geleden. Ik was in je vizier. Je kreeg me alleen. Je hebt me gevonden. Je hebt me gevonden. Je hebt me gevonden. Ik denk dat het je niets kon schelen. En ik denk dat ik dat leuk vond. En toen ik hard viel. Je deed een stap terug. Zonder mij, zonder mij, zonder mij. En hij is al lang weg. Als hij naast me staat. En ik besef dat de schuld bij mij ligt. Want ik wist dat je problemen had toen je binnenkwam. Dus schaam je nu voor mij. Je vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest was. Totdat je me neerzette. Ik wist dat je problemen gaf toen je binnenkwam. Dus schaam je nu voor mij. Vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest ben. Nu lig ik op de koude harde grond. Oh, oh, problemen, problemen, problemen. Oh, oh, problemen, problemen, problemen. Geen verontschuldigingen. Hij zal je nooit zien huilen. Doe alsof hij het niet weet. Dat hij de reden is waarom