Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ed sheeran Songtekst: misery

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ed sheeran - misery ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van misery? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ed sheeran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ed sheeran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals misery .

Origineel

Well, I've walked this street. Well, I've walked this street before. And everyone's locked up their door. 'Cos they heard me coming. And I've been running. From what. I don't know if she's there. Or if she's cares. It's taken you a long time to see. You've got a goldfish memory. This song's for you, not for me. In misery. You said we went too fast. And you said we wouldn't last. Now I've put the past behind me. And I'm running. From what. I don't know if she's there. Or if she cares. It's taken you a long time to see. You've got a goldfish memory. This song's for you, not for me. In misery. It's taken you a long time to see. In misery. And everyone's locked up their door. 'Cos they heard me coming. And I've been running. From what. I don't know if she's there. Or if she's cares. It's taken you a long time to see. You've got a goldfish memory. This song's for you, not for me. In misery. You said we went too fast. And you said we wouldn't last. Now I've put the past behind me. And I'm running. From what. I don't know if she's there. Or if she cares. It's taken you a long time to see. You've got a goldfish memory. This song's for you, not for me. In misery. It's taken you a long time to see. In misery

 

Vertaling

Nou, ik heb op deze straat gelopen. Nou, ik heb hier al eerder gelopen. En iedereen heeft zijn deur op slot gedaan. Omdat ze me hoorden aankomen. En ik heb gerend. Waarvoor? Ik weet niet of ze daar is. Of dat ze om me geeft. Het heeft je veel tijd gekost om het te zien. Je hebt een geheugen voor goudvissen. Dit lied is voor jou, niet voor mij. In ellende. Je zei dat we te snel gingen. En je zei dat we het niet zouden volhouden. Nu heb ik het verleden achter me gelaten. En ik ben op de vlucht. Waarvoor. Ik weet niet of ze daar is. Of dat ze om me geeft. Het heeft je veel tijd gekost om het in te zien. Je hebt een geheugen voor goudvissen. Dit lied is voor jou, niet voor mij. In ellende. Het heeft je veel tijd gekost om het te zien. In ellende. En iedereen heeft zijn deur op slot gedaan. Omdat ze me hoorden komen. En ik ben op de vlucht. Voor wat. Ik weet niet of ze daar is. Of dat ze om me geeft. Het heeft je veel tijd gekost om het te zien. Je hebt een geheugen voor goudvissen. Dit lied is voor jou, niet voor mij. In ellende. Je zei dat we te snel gingen. En je zei dat we het niet zouden volhouden. Nu heb ik het verleden achter me gelaten. En ik ben op de vlucht. Waarvoor. Ik weet niet of ze daar is. Of dat ze om me geeft. Het heeft je veel tijd gekost om het in te zien. Je hebt een geheugen voor goudvissen. Dit lied is voor jou, niet voor mij. In ellende. Het heeft je veel tijd gekost om het te zien. In ellende