Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ed Sheeran Songtekst: Schape Of You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ed Sheeran - Schape Of You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Schape Of You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ed Sheeran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Ed Sheeran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Schape Of You .

Origineel

The club isn't the best place to find a lover So the bar is where I go Me and my friends at the table doing shots Drinking fast and then we talk slow Come over and start up a conversation with just me And trust me I'll give it a chance now Take my hand, stop, put Van the Man on the jukebox And then we start to dance, and now I'm singing like Girl, you know I want your love Your love was handmade for somebody like me Come on now, follow my lead I may be crazy, don't mind me Say, boy, let's not talk too much Grab on my waist and put that body on me Come on now, follow my lead Come, come on now, follow my lead I'm in love with the shape of you We push and pull like a magnet do Although my heart is falling too I'm in love with your body And last night you were in my room And now my bedsheets smell like you Every day discovering something brand new I'm in love with your body Oh—I—oh—I—oh—I—oh—I I'm in love with your body Oh—I—oh—I—oh—I—oh—I I'm in love with your body Oh—I—oh—I—oh—I—oh—I I'm in love with your body Every day discovering something brand new I'm in love with the shape of you One week in we let the story begin We're going out on our first date You and me are thrifty, so go all you can eat Fill up your bag and I fill up a plate We talk for hours and hours about the sweet and the sour And how your family is doing okay Leave and get in a taxi, then kiss in the backseat Tell the driver make the radio play, and I'm singing like Girl, you know I want your love Your love was handmade for somebody like me Come on now, follow my lead I may be crazy, don't mind me Say, boy, let's not talk too much Grab on my waist and put that body on me Come on now, follow my lead Come, come on now, follow my lead I'm in love with the shape of you We push and pull like a magnet do Although my heart is falling too I'm in love with your body And last night you were in my room And now my bedsheets smell like you Every day discovering something brand new I'm in love with your body Oh—I—oh—I—oh—I—oh—I I'm in love with your body Oh—I—oh—I—oh—I—oh—I I'm in love with your body Oh—I—oh—I—oh—I—oh—I I'm in love with your body Every day discovering something brand new I'm in love with the shape of you Come on, be my baby, come on Come on, be my baby, come on Come on, be my baby, come on Come on, be my baby, come on Come on, be my baby, come on Come on, be my baby, come on Come on, be my baby, come on Come on, be my baby, come on

 

Vertaling

De club is niet de beste plek om een ??minnaar te vinden Dus de bar is waar ik heengaat Ik en mijn vrienden aan de tafel doen schoten We drinken snel en dan spreken we langzaam Kom over en begin met me een gesprek En vertrouw me, ik geef het nu een kans Neem mijn hand, stop, zet Van de Man op de jukebox En dan beginnen we te dansen, en nu zing ik alsof Meisje, je weet dat ik je liefde wil Je liefde was handgemaakt voor iemand zoals ik Kom nu, volg mijn leiding Ik kan gek zijn, laat me niet erg uit Zeg, jongen, laten we niet te veel praten Pak op mijn taille en leg het lichaam op mij Kom nu, volg mijn leiding Kom, kom nu, volg mijn leiding Ik ben verliefd op de vorm van jou We duwen en trekken als een magneet doen Hoewel mijn hart ook valt Ik ben verliefd op je lichaam En gisteravond was je in mijn kamer En nu ruiken mijn beddengoed zoals jij Iedere dag ontdekken iets gloednieuws Ik ben verliefd op je lichaam Oh-I-oh-I-oh-I-oh-I Ik ben verliefd op je lichaam Oh-I-oh-I-oh-I-oh-I Ik ben verliefd op je lichaam Oh-I-oh-I-oh-I-oh-I Ik ben verliefd op je lichaam Iedere dag ontdekken iets gloednieuws Ik ben verliefd op de vorm van jou Een week laten we het verhaal beginnen We gaan uit op onze eerste datum Jij en ik zijn spaarzaam, dus ga alles wat je kan eten Vul je tas op en ik vul een bord We praten uren en uren over het zoet en het zure En hoe gaat het met je familie Laat en ga in een taxi, kus dan in de achterbank Zeg dat de bestuurder de radio speelt en ik zing zoals Meisje, je weet dat ik je liefde wil Je liefde was handgemaakt voor iemand zoals ik Kom nu, volg mijn leiding Ik kan gek zijn, laat me niet erg uit Zeg, jongen, laten we niet te veel praten Pak op mijn taille en leg het lichaam op mij Kom nu, volg mijn leiding Kom, kom nu, volg mijn leiding Ik ben verliefd op de vorm van jou We duwen en trekken als een magneet doen Hoewel mijn hart ook valt Ik ben verliefd op je lichaam En gisteravond was je in mijn kamer En nu ruiken mijn beddengoed zoals jij Iedere dag ontdekken iets gloednieuws Ik ben verliefd op je lichaam Oh-I-oh-I-oh-I-oh-I Ik ben verliefd op je lichaam Oh-I-oh-I-oh-I-oh-I Ik ben verliefd op je lichaam Oh-I-oh-I-oh-I-oh-I Ik ben verliefd op je lichaam Iedere dag ontdekken iets gloednieuws Ik ben verliefd op de vorm van jou Kom op, wees mijn baby, kom op Kom op, wees mijn baby, kom op Kom op, wees mijn baby, kom op Kom op, wees mijn baby, kom op Kom op, wees mijn baby, kom op Kom op, wees mijn baby, kom op Kom op, wees mijn baby, kom op Kom op, wees mijn baby, kom op