Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddie cochran Songtekst: pretty girl (58 earlier stereo cut)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddie cochran - pretty girl (58 earlier stereo cut) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pretty girl (58 earlier stereo cut)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddie cochran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddie cochran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pretty girl (58 earlier stereo cut) .

Origineel

Oh, oh, oh, I never knew such a pretty little devil as you And I would do just about anything that you wanted me to I never dreamed I'd meet a girl that's half as sweet As you turned out to be, now you're getting a hold on me Oh, oh, oh, I never knew such a pretty little devil as you And I would do just about anything that you wanted me to I'll have to play it cool 'cause you're nobody's fool And hope that I'm just smart enough to win your heart Oh, oh, oh, I never knew such a pretty little devil as you And I would do just about anything that you wanted me to Oh, oh, oh, I never knew such a pretty little devil as you And I would do just about anything that you wanted me to Some say you're fast and wild but with me your sweet and mild But I will not complain if you promise to stay the same Oh, oh, oh, I never knew such a pretty little devil as you And I would do just about anything that you wanted me to

 

Vertaling

Oh, oh, oh, ik heb nooit zo'n mooie kleine duivel als jij gekend En ik zou zo ongeveer alles doen wat je van me verlangt Ik heb nooit gedroomd dat ik een meisje zou ontmoeten dat half zo lief is Zoals jij bleek te zijn, nu krijg je me in je greep Oh, oh, oh, ik heb nooit zo'n mooi duiveltje als jij gekend En ik zou zo ongeveer alles doen wat je van me verlangt Ik zal het cool moeten spelen, want je bent niemands idioot En hopen dat ik slim genoeg ben om je hart te winnen Oh, oh, oh, ik heb nooit zo'n mooi duiveltje als jij gekend En ik zou zo ongeveer alles doen wat je van me verlangt Oh, oh, oh, ik heb nooit zo'n mooi duiveltje als jij gekend En ik zou zo'n beetje alles doen wat je van me verlangt Sommigen zeggen dat je snel en wild bent, maar bij mij ben je lief en mild Maar ik zal niet klagen als je belooft hetzelfde te blijven Oh, oh, oh, ik heb nooit zo'n mooi duiveltje als jij gekend En ik zou zo ongeveer alles doen wat je van me verlangt