Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddie cochran Songtekst: slow down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddie cochran - slow down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van slow down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddie cochran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddie cochran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals slow down .

Origineel

Well you're a fast movin' woman, I'm a slow movin' guy Yeah I like to crawl baby, you like to fly You better slow down baby, you better slow down I gotta admit that you got a lotta class I said you better watch out which Cadillac you pass You better slow down baby, you better slow down 'Cause one of these nights, when you speed around town You gonna pass me baby and I'll turn my damper down You better slow down baby, you better slow down (Let's rock it!) You got a full house motor and it runs real good Yeah, fine upholstery and a packed-out hood You better slow down baby, you better slow down You're the motorvatest gal that I've ever seen Baby you better slow down or I'm gonna flee the scene You better slow down baby, you better slow down Slow down baby you' re way ahead of me

 

Vertaling

Nou, jij bent een snelle vrouw, ik ben een langzame man. Ja, ik kruip graag schat, jij vliegt graag Je kunt beter rustig aan doen, baby, je kunt beter rustig aan doen Ik moet toegeven dat je veel klasse hebt Ik zei dat je maar beter kon uitkijken welke Cadillac je passeert Je kunt beter rustig aan doen, baby, je kunt beter rustig aan doen 'Cause one of these nights, when you speed around town Je gaat me passeren baby en ik zal mijn demper lager zetten Je kunt beter langzamer gaan schat, je kunt beter langzamer gaan (Let's rock it!) You got a full house motor and it runs real good Yeah, fine upholstery and a packed-out hood Je kunt beter rustig aan doen schatje, je kunt beter rustig aan doen Je bent de snelste meid die ik ooit heb gezien Baby je kunt beter langzamer rijden of ik vlucht van het toneel Je kunt beter langzamer gaan schat, je kunt beter langzamer gaan Rustig aan schatje je bent me ver voor