Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddie jr candelita Songtekst: libre yo soy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddie jr candelita - libre yo soy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van libre yo soy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddie jr candelita! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddie jr candelita en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals libre yo soy .

Origineel

Atormentado por cadenas me encontraba yo aturdido por la vida solo en confusion llorando me econtraba en mi Habitacion arastrando cadenas de maldicion queria levantarme y no podia una y mil veces mi alma abatida eran ataques que yo sentia y no podia mas con vidaaaa.. esta era mi condicion me atormento la duda y el desanimo la soledad, la depresion, el espiritu suicidia llego me atormentaba y me decia nadie te ama quitate la vida solo tu estas en agonia, nadie te ama quitate la vida esta era mi condicion me atormento la duda y el desanimo, la soldead, la depresion, el espiritu suicidia llego Pero yo me humille, mis manos al cielo alse, gritando libertameee con tu sangre restaurameeee y de repente algo sucedio, un personaje me visito su rostro brillao el sol y al hablarme mi cuarto temblo -CORO- yo soy Jesus (rompienedo cadenas) [x3] de soledad , desanimo yo soy Jesus (rompiendo cadenas) yo soy Jesus (rompiendo tus cadenas) yo soy Jesus (rompiendo cadenas) de soledad desanimo libre yo soy [x6] mis cadenas fueron rotaaaas porque libre yo soooooyyyy -CORO- yo soy Jesus (rompinedo cadenas) [x3] de soledad , desanimo yo soy Jesus (rompinedo cadenas) yo soy Jesus (rompiendo tus cadenas) yo soy Jesus (rompiendo cadenas) de soledad desanimo libre yo soy [x6] mis cadenas fueron rotaaaas - se fue la soledad, se fue el desanimo, se fue la confuison, se fue la depresion - se fue la soledad, se fue el desanimo, mis cadenas fueron rotas porque libre yo soy (libre) [x7] libre yo soy.

 

Vertaling

Ik werd gekweld door kettingen verbijsterd door het leven alleen in verwarring huilend bevond ik me in mijn kamer vloekkettingen slepen Ik wilde opstaan ??en ik kon duizend keer mijn terneergeslagen ziel niet Het waren aanvallen die ik voelde en waar ik niet meer mee kon leven. Dit was mijn toestand, ik werd gekweld door twijfel en ontmoediging eenzaamheid, depressie, zelfmoordgeest kwam kwelde me en vertelde me dat niemand van je houdt, je leven neemt alleen jij hebt pijn, niemand houdt van jou, neem je leven dit was mijn toestand kwelde me de twijfel en de ontmoediging, de eenzaamheid, de depressie, de zelfmoordgeest arriveerden Maar ik vernederde mezelf, mijn handen naar de hemel, schreeuwend vrij met je bloed herstel meeee en plotseling gebeurde er iets, een personage kwam op bezoek zijn gezicht scheen de zon en toen hij tegen me sprak, beefde mijn kamer -REFREIN- Ik ben Jezus (kettingen breken) [x3] van eenzaamheid, ontmoediging Ik ben Jezus (ketting verbreken) Ik ben Jezus (ketting verbreken) Ik ben Jezus (ketting breken) van eenzaamheid ontmoediging gratis Ik ben [x6] mijn kettingen waren rotaaaas omdat ik gratis soooooyyyy -REFREIN- Ik ben Jezus (kettingen breken) [x3] van eenzaamheid, ontmoediging Ik ben Jezus (ketting verbreken) Ik ben Jezus (ketting verbreken) Ik ben Jezus (ketting breken) van eenzaamheid ontmoediging vrij ik ben [x6] mijn kettingen waren rotaaaas - Eenzaamheid is weg, ontmoediging is weg, verwarring is weg, depressie is weg - Eenzaamheid is weg, ontmoediging is weg, mijn kettingen waren gebroken omdat ik vrij ben (gratis) [x7] gratis ik ben.