Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddie levert sr gerald levert Songtekst: s o s

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddie levert sr gerald levert - s o s ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van s o s? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddie levert sr gerald levert! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddie levert sr gerald levert en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals s o s .

Origineel

Youve left it cold, so cold Girl, its cold here in our bed Tell me why you dont lift? Tell me why you dont call back? And tell me why were not talkin? Does lovin supposed to be like that? Tell me why I aint seeing you? And I dont know where youre at Girl, Im begging you for an answer Are you evering back? Home, to my arms Where I loved you, where I squeezed you Where I kept you safe and warm I apologize Girl, Im sorry, know I hurt you Tear drops fallin from my eyes Sending out an S.O.S Its cold here in our bed Oh, baby, Im sorry for the things I said, baby Its cold here in our bed Tell me why you aint yearning? Look I yearn for you Baby girl, Im burnin But your loves gone cold Though weve been through the fire Though weve been through the wall Now you just wanna end it Baby, not even call Im down on my knees And, girl, youre changing, always changing Just like the seasons Baby, give me your reason You want an answer, give me a chance, girl To show you what Im meanin I'm sending out an S.O.S Its cold here in our bed Im sorry for the things I said Its cold here in our bed Oh, youre gone (Oh, baby) I know youre gone (Oh, darlin') Im feelin youre gone (Girl, you're gone, gone, gone, gone) Its gone, its gone, its gone, its gone, baby Oh, you cant love me, I dont understand Why cant youe and go into our bed? And you cant need me, how could you be so bored? Tug me up [Iprehensible] and my bed is getting cold, darlin So cold, so cold, baby Say, Im cold, shiverin, shiverin I need to get down, baby So cold, baby, its cold, so cold, baby, so cold S.O.S Its cold here in our bed Things I said Its cold here in our bed S.O.S Its cold here in our bed Things I said Its cold here in our bed

 

Vertaling

Je hebt het koud gelaten, zo koud Meisje, het is koud hier in ons bed Vertel me waarom je niet optilt? Vertel me waarom je niet terugbelt? En vertel me waarom er niet gepraat werd? Moet lovin zo zijn? Vertel me waarom ik je niet zie? En ik weet niet waar je bent Meisje, ik smeek je om een ??antwoord Ben je ooit terug? Thuis, in mijn armen Waar ik van je hield, waar ik je heb geperst Waar ik je veilig en warm hield ik verontschuldig mij Meisje, het spijt me, ik weet dat ik je pijn heb gedaan Traandruppels vallen uit mijn ogen Een S.O.S. Het is koud hier in ons bed Oh, schat, het spijt me van de dingen die ik zei, schat Het is koud hier in ons bed Vertel me waarom je niet verlangt? Kijk, ik verlang naar jou Babymeisje, ik brand Maar je liefdes zijn koud geworden Hoewel we door het vuur zijn geweest Hoewel we door de muur zijn geweest Nu wil je het gewoon beëindigen Baby, niet eens bellen Ik zit op mijn knieën En, meisje, je verandert, verandert altijd Net als de seizoenen Baby, geef me je reden Als je een antwoord wilt, geef me dan een kans, meid Om je te laten zien wat ik bedoel Ik stuur een S.O.S. Het is koud hier in ons bed Het spijt me voor de dingen die ik zei Het is koud hier in ons bed Oh, je bent weg (Oh baby) Ik weet dat je weg bent (Oh, schat) Ik voel dat je weg bent (Meisje, je bent weg, weg, weg, weg) Het is weg, het is weg, het is weg, het is weg, schat Oh, je kunt niet van me houden, ik begrijp het niet Waarom kan je niet naar ons bed gaan? En je hebt me niet nodig, hoe kan je je zo vervelen? Trek me omhoog [onvoorstelbaar] en mijn bed wordt koud, schat Zo koud, zo koud, schat Zeg, ik ben koud, shiverin, shiverin Ik moet naar beneden, schat Zo koud, schat, het is koud, zo koud, schat, zo koud SOS Het is koud hier in ons bed Dingen die ik zei Het is koud hier in ons bed SOS Het is koud hier in ons bed Dingen die ik zei Het is koud hier in ons bed