Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddie murphy Songtekst: celebrity hot tub party

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddie murphy - celebrity hot tub party ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van celebrity hot tub party? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddie murphy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddie murphy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals celebrity hot tub party .

Origineel

"It's James Brown's Celebrity Hot Tub Party! And now, here he is! The godfather of soul, and hot tub man number one, James Brown!" Sometimes it make me break out in a cold sweat! One two three four! Hot tub! Ha! Da! Ah-full of water! I say hot tub! Ha! Day! Ba! Very, very hot... Very hot! Da! Hot tub! Gonna get ya hot-a! Gonna make ya sweat! Hey! Say! Hot tub! Rub a dub in the hot tub! Rub a dub with me! Should I get in the hot tub? (Yeah!) Will it make me sweat? (Yeah!) Should I get in the hot tub? (Yeah!) Will it make me wet? (Yeah!) Well, well, well... Hot tub! Ah! Get in! Gonna get in the water! Gonna make me sweat! Ah! Here I go in the hot tub! HHHHIIIGGGHH!! Too hot in the hot tub! Ma! Burn myself! Make it cooler! Good God! Gonna make me... I'm gonna get in the hot tub.. I'm gonna get in the hot tub.. I'm gonna get in the hot tub.. Ha! Lilin! Lidilin! Eh! A gonna make me sweat-ah! Dah! Gonna make me sweat! Gonna make me sweat-ah! Dah! Gonna get me in the hot tub! I can't stand it! Here I go! I can't stand it! Here I go in the hot tub! Gonna get in the hot tub! Gonna get it wet-ah! Good God! HHHIIIIGGHHH!! Ha! Good God! Rub a dub! In the hot tub! Rub a dub with me! Good God! Rub a dub in the hot tub! Gonna set me free! Don't go away! We'll be right back with more Celebrity Hot Tub! "Coming up next: Dr. Joyce Brothers joins James Brown on Celebrity Hot Tub!"

 

Vertaling

"Het is James Brown's Celebrity Hot Tub Party! En nu, hier is hij! De peetvader van de soul, en hot tub man nummer één, James Brown!" Soms breekt het koude zweet me uit. Een, twee, drie, vier. Jacuzzi! Ha! Da! Ah-vol water! Ik zeg bubbelbad! Ha! Dag! Ba! Heel, heel heet... Erg heet! Da! Heet bad! Gonna get ya hot-a! Gaat je doen zweten! Hey! Zeg! Jacuzzi! Wrijf een dub in het bubbelbad! Wrijf een dub met mij! Zal ik in de jacuzzi gaan? (Ja!) Zal het me laten zweten? (Ja!) Zal ik in de jacuzzi gaan? (Yeah!) Zal het me nat maken? (Yeah!) Wel, wel, wel... Jacuzzi! Ah! Ga erin! Ik ga in het water! Je laat me zweten! Ah! Hier ga ik in het bubbelbad! HHHHIIIGGGHH!! Te heet in de jacuzzi! Ma! Verbrand mezelf! Maak het koeler! Goeie God! Ik moet... Ik ga in de jacuzzi... Ik ga in de jacuzzi... Ik ga in de jacuzzi... Ha! Lilin! Lidilin! Eh! Ze laten me zweten! Dah! Laat me zweten! Laat me zweten! Dah! Gonna get me in het bubbelbad! Ik kan er niet tegen! Hier ga ik! Ik kan er niet tegen! Hier ga ik in de jacuzzi! Ik ga in de jacuzzi! Ik ga het nat maken. Goeie God! HHHIIIIGGHHH!! Ha! Goeie God! Wrijf een dub! In het bubbelbad! Wrijf een dub met mij! Goeie God! Wrijf een dub in het bubbelbad! Je gaat me bevrijden! Ga niet weg. We zijn zo terug met meer Celebrity Hot Tub! "Straks: Dr. Joyce Brothers met James Brown in Celebrity Hot Tub !"