Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy antonini Songtekst: fear of the moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy antonini - fear of the moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fear of the moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy antonini! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy antonini en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fear of the moon .

Origineel

[Musica: Eddy Antonini e Roberto Potenti] [Testi: Eddy Antonini] Black is the sky in a summer hot evening. A young man walks fast in the streets of the City-dream. He looks upon his head to forget his life but he sees the biggest mistake of mankind. The moon is hungry, wanna destroy human race. Corruption and bullshits can't live in Universe. She wants to fight the evil, she wants to kill the evil but the evil is even mankind. If you wanna save your life to laugh again and cry you have to believe in the light of the moon. Fear of the moon, red is the moon against your mind, against your soul. Light in the dark, fire in the sky you cannot run away. Power of red moon is here. If you believe in the Justice of red moon then let her save you, take time she is offering to you. She wants to fight the evil, she wants to kill the evil but the evil is even mankind. If you wanna save your life to laugh again and cry you have to believe in the light of the moon. Fear of the moon, red is the moon against your mind, against your soul. Light in the dark, fire in the sky you cannot run away. Power of red moon is here. Fear of the moon, red is the moon against your mind, against your soul. Light in the dark, fire in the sky you cannot run away. Power of red moon is here. Power of red moon is here.

 

Vertaling

[Musica: Eddy Antonini en Roberto Potenti] [Testi: Eddy Antonini] Zwart is de lucht op een hete zomeravond. Een jonge man loopt snel door de straten van de Stadsdroom. Hij kijkt naar zijn hoofd om zijn leven te vergeten maar hij ziet de grootste fout van de mensheid. De maan heeft honger, wil het menselijk ras vernietigen. Corruptie en bullshits kunnen niet in Universe leven. Ze wil het kwaad bestrijden, ze wil het kwaad doden maar het kwaad is zelfs de mensheid. Als je je leven wilt redden om weer te lachen en te huilen je moet in het licht van de maan geloven. Angst voor de maan, rood is de maan tegen je geest, tegen je ziel. Licht in het donker, vuur in de lucht je kunt niet weglopen. De kracht van rode maan is hier. Als je gelooft in de rechtvaardigheid van rode maan laat haar je dan redden, neem de tijd die ze je aanbiedt. Ze wil het kwaad bestrijden, ze wil het kwaad doden maar het kwaad is zelfs de mensheid. Als je je leven wilt redden om weer te lachen en te huilen je moet in het licht van de maan geloven. Angst voor de maan, rood is de maan tegen je geest, tegen je ziel. Licht in het donker, vuur in de lucht je kunt niet weglopen. De kracht van rode maan is hier. Angst voor de maan, rood is de maan tegen je geest, tegen je ziel. Licht in het donker, vuur in de lucht je kunt niet weglopen. De kracht van rode maan is hier. De kracht van rode maan is hier.