Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eddy arnold Songtekst: as long as i love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eddy arnold - as long as i love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as long as i love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eddy arnold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eddy arnold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as long as i love .

Origineel

As long as I love I will love you As long as the stars may shine above you You can be sure my heart will be true for as long as I love As long as the waves touch the seashore You'll be the one I will live for There'll never be one I could love more for as long as I love In this world of changing times I'm so glad to say that I'm Unchangeably in love with you In this world of doubt and fear I feel nothing when you're near Cause I know that you love me too As long as the dream stirs the willows As long as the dew falls on the meadows My heart is yours and it will be so for as long as I love As long as I love

 

Vertaling

Zolang ik liefheb zal ik van je houden Zolang de sterren boven je mogen schijnen Je kunt er zeker van zijn dat mijn hart trouw zal zijn zolang ik liefheb Zolang de golven de kust raken ben jij degene voor wie ik zal leven Er zal nooit iemand zijn van wie ik meer kan houden zolang ik liefheb In deze wereld van veranderende tijden ben ik zo blij dat ik kan zeggen dat ik Onveranderlijk verliefd op je ben In deze wereld van twijfel en angst voel ik niets als jij in de buurt bent Want ik weet dat jij ook van mij houdt Zolang de droom de wilgen beroert Zolang de dauw op de weiden valt Mijn hart is van jou en dat zal zo blijven zolang ik liefheb Zolang ik liefheb